Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Steenovens

  • Antwerpen
  • Sint-Amands
  • Sint-Amands-Sint - Amands
Kuitegemstraat 120, 2890 Sint-Amands, België
10 - 150 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Steenovens

Nachtvergunning
Wifi aanwezig

De warme, informele sfeer van de Steenoven nodigt uit tot bijzondere ontmoetingsmomenten. Eeuwenlang was het een knooppunt van handel, ambachten, hard labeur maar ook ontspanning en vertier.

Het is een magische site voor groepen van 10 tot 150 personen en maakt je huwelijk, bedrijfsfeest, babyborrel of ander levensmoment nog mooier. 

Elke gelegenheid vraagt een persoonlijke aanpak. Daarom hebben we diverse concepten uitgewerkt die een idee geven van de mogelijkheden. We gaan daarnaast graag verder in gesprek om samen met onze partners uw wensen te realiseren.

Het Pakhuis is een multifunctionele zaal geschikt voor het organiseren van alle mogelijke feesten, privéfeesten alsook bedrijfsfeesten. In combinatie met het voorliggend grasplein, of de achterliggende tuin, vormt dit geheel de perfecte locatie voor ontbijten, lunches, brunches en walking dinners. Daarnaast worden er ook tentoonstellingen, muziekconcerten of andere culturele events gepland.

De Koestal, is een kleinere leuke zaal met volledige accommodatie en kan gecombineerd worden met de binnentuin. Zo vormt dit geheel een perfecte omgeving voor communie- of lentefeesten of bijvoorbeeld een leuke BBQ met vrienden, collega’s of familie. Bij De Steenovens kan u rekenen op professionele organisatie, planning en begeleiding. Onze vlotte en vriendelijke bediening en exclusieve catering laat niemand ongeroerd. Uw feest wordt tot in de puntjes verzorgd. (Eigen catering is daarom niet mogelijk).

Locatie

Aan het water
Landelijk
Gelegen in het hart van Klein-Brabant, midden in de natuur aan de oever van de Schelde

Parkeren in de buurt van deze locatie

Ter hoogte van de Steenovens is parking voorzien voor 50 wagens

Contact

Kuitegemstraat 120, 2890 Sint-Amands, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kuitegemstraat 120, 2890 Sint-Amands, België
Toon mij het telefoonnummer