Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Lokeend

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Generaal Belliardstraat 11, 2000, Antwerpen
12 - 105 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Lokeend

Nachtvergunning
Wifi aanwezig
Live muziek
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage

“De Lokeend” bevindt zich in het Schipperskwartier van Antwerpen, dichtbij de oude haven, het MAS-museum en wat verderop het Red Star Line – museum. Men kan er na voorafgaande afspraak in groep komen eten, vanaf 12 personen.

Rita begon in 1986 te koken voor vrienden en kennissen op zaterdagavond. De gastentafels hadden succes. Vrienden brachten andere vrienden mee en de vraag naar feestjes op maat groeide. Een twintigtal jaar geleden vervoegde de oudste zoon Max zijn moeder aan het fornuis, vader Dirk dekte de tafels , moeder Rita verzorgde meer en meer de dienst in de zaal. Ondertussen vorderde Dirk met de restauratie van het pand, vooral de mooie koepel van de orangerie straalt iets uit. De schilderijen die verspreid hangen over de verschillende zalen, zijn ook van de hand van Dirk.

De Lokeend beschikt over twee zalen om onze gasten te ontvangen. De eerste zaal bevindt zich beneden in het voorhuis, waar tot 40 personen kunnen tafelen. De andere ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het pakhuis, dat men bereikt langs de brede doorgang, waar nog steeds het oude spoortje loopt. Hier kunnen we tot 75 personen ontvangen, zelfs meer voor een receptie.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
“De Lokeend” bevindt zich in het Schipperskwartier van Antwerpen, dichtbij de oude haven, het MAS-museum en wat verderop het Red Star Line – museum.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Links de Italiëlei oprijden op het uiterst rechtse vak, rechts naast de bomen. Sla rechts af aan de Koeikensgracht in,en rijd tot de 1ste lichten. Sla rechts af en rijd de parking binnen.

Contact

Generaal Belliardstraat 11, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Generaal Belliardstraat 11, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer