Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Hofkamer

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Oude Beurs 27, 2000, Antwerpen, België
10 - 20 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

De Hofkamer

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Nieuwe exclusieve vergaderlocatie in het hartje van Antwerpen

In het hartje van Antwerpen, achterin de tuin van het monumentale huis Den Wolsack vind je de Hofkamer, een pronkruimte uit 1772. Vandaag is deze pronkruimte, die bestaat uit twee verdiepingen en een zolder, te huur voor bedrijven en organisaties. Dankzij haar unieke ligging is de Hofkamer een oase van rust en privacy en leent ze zich perfect tot discrete vergaderingen of bijeenkomsten.

Wegens het monumentale karakter van de Hofkamer zijn de ruimtes te huur voor maximaal 20 personen. De benedenverdieping 'Hofkamer' kan uitsluitend voor recepties gebruikt worden. De eerste verdieping 'bovenkamer' met het totaalkunstwerk van Koen van den Broek is een vergaderruimte met vaste boardroom opstelling voor 16 personen. De zolder is de perfecte break-out ruimte. Er zijn verschillende formules mogelijk, telkens per dagdeel van 4 of 8 uur. 

Je kan aan je bedrijfsevenement ook een geleide rondleiding koppelen. Of doe je liever iets culinairs? Dan combineer je je vergadering met een koffieworkshop van Cross Roast, een bijzondere koffiebranderij vlak naast de deur. Kortom: er zijn verschillende combinaties mogelijk naargelang jouw wensen. Ook wat betreft catering zijn er diverse opties mogelijk. We doen er alles aan om jouw bedrijfsbijeenkomst zo aangenaam mogelijk te maken.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Centrum Antwerpen Vlakbij de Grote Markt

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Hofkamerjaja
Bovenkamerja
Zolder (break-out)ja

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parking is niet voorzien, maar er is een ondergrondse parking op 2 minuten wandelafstand (parking Grote Markt) Dichtstbijzijnde tramhaltes: Eiermarkt (lijnen 11 en 24), Meir of Groenplaats (lijnen 3, 5, 9 en 15)

Contact

Oude Beurs 27, 2000, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Oude Beurs 27, 2000, Antwerpen, België
Toon mij het telefoonnummer