Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Heerlijckyt van Elsmeren

  • Vlaams-Brabant
  • Geetbets
Weg op Halen 2, 3450, Geetbets
5 - 150 Personen
8 Zalen
Eigen catering is mogelijk

De Heerlijckyt van Elsmeren

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Magische locatie voor meerdaagse verblijven
De Heerlijckyt van Elsmeren gelegen in Geetbets op de grens van Vlaams-Brabant en Limburg, is de uitgelezen plek voor een unieke opleiding, effectieve vergadering, bijzondere viering of inspirerend samenzijn.

Het eeuwenoude volledig gerestaureerde landgoed ligt verscholen te midden van 23 ha prachtig groen. Zodra je de oprijlaan tussen de bomen opwandelt, verstilt de tijd als vanzelf. Het beschermde park, de vijvers, weilanden en eeuwenoude bomen geven de nodige ruimte om helemaal tot rust te komen. De unieke, ontspannen sfeer nodigt uit tot ontmoeting, ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling.

7 karaktervolle vergaderruimtes
De Heerlijckyt beschikt over 7 karaktervolle vergaderruimtes van verschillende groottes en een uiteenlopende sfeer. De ruimtes zijn naar wens in te delen: Stoelen of liever kussens? Knus of veel licht? Veel ruimte om te bewegen? De gastvrije medewerkers helpen graag bij de keuze van de zaal en inrichting, afhankelijk van jullie wensen. Uiteraard is draadloos internet aanwezig en beschikt iedere ruimte over alle audiovisuele middelen.

Bijzondere BuitenWerkRuimtes
Het landgoed wordt omgeven door het park dat beschermd is als landschapsmonument. Een heerlijke plek om je met je groep terug te trekken in alle rust en eenvoud. Doorheen het park zijn verschillende plekjes ingericht waar je ongestoord kan werken, vergaderen of een bijzonder ritueel kan laten ontstaan.

36 Heerlijcke kamers voor 80 gasten
Al onze kamers zijn tijdloos en met veel smaak ingericht. Je vindt er zowel de oude ziel van het kasteel als de frisse wind van vernieuwing in terug. Elke kamer heeft kwaliteitsbedden, goede kussens en donsdekbedden, eigen sanitair en telkens een heel eigen gevoel. Er zijn 11 eenpersoons-, 14 tweepersoons- en 11 meerpersoonskamers.

Locatie

Aan het water
In het bos
Landelijk
Aan de grens van Vlaams-Brabant en Limburg

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Oostschuurja--80----
Het koewachtershuisja--30----
Het Koetshuisja--24----
De Torenkamerja--20----
Houtschuurja--105-15080150
Kasteelterrasja----200--
Eetzaal*ja----70--
Salon*ja----70--

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid

Contact

Weg op Halen 2, 3450, Geetbets
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Weg op Halen 2, 3450, Geetbets
Toon mij het telefoonnummer