Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Creative Wonderland

  • Vlaams-Brabant
  • Meldert
Sint-Ermelindisstraat, Hoegaarden, België
2 - 90 Personen
2 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Creative Wonderland

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

(a) room for growth. Not an ordinary meeting room

Een unieke vergaderlocatie op 30 min van Brussel. Een ruimte met industrieel karakter, op een achtergrond van weelderig groen. In het centrum van het idyllische dorp Meldert, nabij Hoegaarden, en grenzend aan het natuurgebied van de Mene-Jordaanvallei. 

Onze vergaderzaal is geschikt voor groepen van 10 tot 40 personen voor workshops, trainingen, teambuildings en brainstormsessies. Voor events of boekvoorstellingen kunnen we tot 90 gasten ontvangen. 

Onze focus ligt op het faciliteren van creativiteit, innovatie en verandering in mentaliteit en gedrag. Wij bieden je de sereniteit van een onbeschreven blad, waar alles echt mogelijk is, zolang je het maar kan bedenken. Om duidelijkheid te krijgen over waar het voor jou, je team en / of je bedrijf echt om draait. 

Extra corona-maatregelen: in zaal Create beschikken we over individuele tafels die we ruim kunnen spreiden zodat een veilige afstand kan gehouden worden. Een performant ventilatiesysteem zorgt voor een continue aanvoer van frisse lucht. Daarnaast beschikken beide zalen over grote ramen die kunnen geopend worden. Bijkomend zijn er verschillende vergaderplekken in de tuin beschikbaar. De noodzakelijke hygiënische maatregelen worden genomen zodat jullie in alle rust en veiligheid bij ons kunnen samenkomen: er is steeds een handalcohol gel beschikbaar, samen met een ontsmettende spray voor desinfectie van oppervlakten. 

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Creative Wonderland is gelegen in het idyllische dorpscentrum van Meldert (Hoegaarden), tussen Leuven en Tienen. Creative Wonderland is gemakkelijk bereikbaar met de wagen, en heeft een bushalte voor de deur

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
CreateJa2030
NurtureJa1214

Parkeren in de buurt van deze locatie

Vrij parkeren in de straat of aan de kerk

Contact

Sint-Ermelindisstraat, Hoegaarden, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Sint-Ermelindisstraat, Hoegaarden, België
Toon mij het telefoonnummer