Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Corsendonk Turnova

  • Antwerpen
  • Turnhout
Kursaalpoort 10, Turnhout, België
2 - 195 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Corsendonk Turnova

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Corsendonk Turnova is de meest recente aanwinst van Corsendonk Hotels. Dit luxueuze 4-sterrenhotel is gelegen vlak aan de Grote Markt van Turnhout, in het hippe stadsdeel Turnova.

HET HOTEL
Hotel Turnova heeft 97 kamers waaronder 3 suites. Er zijn 4 kamers voorzien voor rolstoelgebruikers. Eigen aan Corsendonk Turnova is dat het hotel deels gehuisvest is in het oude postgebouw van Turnhout, met respect voor authenticiteit. Alle kamers zijn voorzien van alle luxe en comfort. De kamers zijn afgewerkt in hoogwaardige, natuurlijke materialen en hebben allemaal een gezellige parket vloer. Alle kamers zijn uitgerust met een telefoon, kluis, minibar, Nespresso machine en inloopdouche. Het andere deel van het hotel is gelegen in een aanpalend nieuwbouw complex.

 WELLNESS
Relaxeren na een drukke dag vol vergaderen? Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot de wellness van het hotel. U kan er genieten van een sauna, infrarood en water paradise. Terwijl u tot rust komt in de relaxatieruimte kan u genieten van een mooi zicht over de omgeving van het hippe stadsdeel Turnova. Massages kunnen op reservatie bij geboekt worden via de receptie.

SKY VENUE BY CORSENDONK HOTELS
De gloednieuwe aanwinst van Corsendonk Turnova is de ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Deze vergader-en eventlocatie bevindt zich op de op één na hoogste verdieping van de Turnova toren in Turnhout en is daarmee de hoogstgelegen vergader-en eventlocatie in de regio. Niet alleen is deze ruimte volledig uitgerust met de nieuwste projectie- en audiovisuele technologie, je hebt er ook nog eens een adembenemend uitzicht!

Deze unieke Sky Venue beschikt over 5 modulaire vergaderzalen met een unieke 360° view over stad Turnhout en omstreken. Het is ook mogelijk om jouw vergadering te combineren met een lunch of diner, hiervoor werken wij samen met het restaurant van Alex Verhoeven en enkele lokale bistro’s. Ook bedrijfsevents, meetings, recepties, etc. zijn mogelijk op deze unieke locatie.

Hotel Corsendonk Turnova beschikt over één vergaderzaal die geschikt is tot 12 personen. De vergaderzaal is voorzien van alle comfort en audiovisuele apparatuur.

RESTAURANT
Het hotel beschikt zelf niet over een eigen restaurant maar heeft een samenwerking met de restaurants van Chef Alex Verhoeven. Alle restaurants zijn op korte wandelafstand van het hotel.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Aan de snelweg
Corsendonk Turnova is gelegen in het stadscentrum van Turnhout, in het hippe stadsdeel Turnova.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
King of Clubsja1015413524
King of Diamondsja30806546
Combi: Kissing Kingsja4512110070
Ace of Spadesja26706040
Queen of Heartsja30806546
Queen of Diamondsja15413524
Combi: Pair of Queensja4512110070
Volledig verdiepja116196196180

Parkeren in de buurt van deze locatie

Corsendonk Turnova beschikt niet over een eigen parking. Een betalend parking kan u vinden onder de site van de nieuwe Turnova-wijk. U betaalt hier € 2,00 per uur, met een maximum tarief van € 10,00 per 24u.

Contact

Kursaalpoort 10, Turnhout, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Kursaalpoort 10, Turnhout, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website