Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Congrescentrum De Pitte - APB Recreatiedomein De Schorre

  • Antwerpen
  • Boom
Schommelei 1 bus 1, 2850, Boom
10 - 200 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Congrescentrum De Pitte - APB Recreatiedomein De Schorre

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

GROENE OASE TUSSEN BRUSSEL & ANTWERPEN
Het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom ken je zeker van grote evenementen zoals Tomorrowland. Deze locatie is centraal gelegen in Vlaanderen met een makkelijke verbinding met A12 & E19. Je komt er terecht in een groene oase met vijvers en wandelpaden. Deze omgeving brengt rust voor je meetings, opleidingen, congressen of netwerkevenementen in Congrescentrum De Pitte.

VAN 12 TOT 120 PERSONEN
De Pitte is een oude steenfabriek die omgevormd werd tot een modern congrescentrum. Het congrescentrum bestaat uit een ruim onthaal en 3 vergaderzalen. Maak er gebruik van onze zalen met verschillende capaciteiten van 12 tot 100 personen. Combineer het congrescentrum met onze andere locaties zoals wielercafé 'De Musette', fietsbelevingspunt 'De Velodroom' en feest- en beurszaal Den Oven.

Organiseer je een activiteit met meer dan 100 deelnemers en zie je het wat grootser? Bespreek je wensen gerust met congrescoördinator Nathalie Van Nuffel. Samen met onze partners zorgt zij voor een geslaagd event.

KWALITATIEF VIDEO- EN AUDIOSYSTEEM
Tijdens een video- of teleconferentie kan slechte audio of een haperend beeld bijzonder vervelend zijn. In twee van onze vergaderzalen (Zaal Hoek en Zaal Noeveren) werd een Logitech camera geïnstalleerd met 12x HD-zoom die, ook bij tegenlicht, haarscherp beeld levert + een Nureva HDL300 audioconferentiesysteem. Deze apparatuur is een nieuwe ontwikkeling in microfonie waarbij uit een enkele positie een “deken” van virtuele microfoons (Microphone Mist technology) over de ruimte wordt gelegd. De pick-up van het geluid is in de hele ruimte gegarandeerd.

MEER DAN VERGADEREN
Naast verhuur van onze vergaderzalen, kan je ook onze terreinen huren. Organiseer jouw seminarie of receptie onder een van onze open-tent structuren op het Libelleneiland of het Vlinderplein of plan een teambuildingsactiviteit op de evenementenweide.

OP MAAT VAN JE BEDRIJF OF ORGANISATIE
De Schorre staat garant voor een uitstekende service. We hebben enkele standaardformules voor het gebruik van de zalen en catering, maar werken graag een voorstel uit aan de hand van jouw noden. Ontdek onze talloze MICE-mogelijkheden tijdens een persoonlijke rondleiding.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
  • centrale ligging tussen Brussel & Antwerpen
  • vlotte bereikbaarheid via A12 en E19

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal Noeverenja261624
Zaal Boombeperkt2620100
Zaal Hoekja14
Onthaalruimteja200200200
Buitenterrasja200200200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis ruime parking

Contact

Schommelei 1 bus 1, 2850, Boom
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Schommelei 1 bus 1, 2850, Boom
Toon mij het telefoonnummer