Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Château Jemeppe

  • Luxemburg
  • Hargimont
Rue Félix Lefèvre 24, 6900 Hargimont, België
20 - 500 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Château Jemeppe

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Gastvrijheid
De unieke combinatie van een indrukwekkende historische omgeving en de beste moderne accommodatie en faciliteiten zijn de sleutel tot een succesvol verblijf dat tot in het kleinste detail perfect is. De 'kers op de taart' is wat wij beschouwen als het onderscheidende kenmerk van Château Jemeppe: onze nadruk op de finishing touch, ons bijzondere merk van gastvrijheid en onze flexibiliteit.

Huiselijke sfeer
Uw gastheer en gastvrouw zijn er om u in een ontspannen en huiselijke sfeer te verwelkomen. Zij zorgen ervoor dat u alles heeft wat u nodig heeft tijdens uw verblijf op het kasteel. Bij aankomst verwelkomen wij u persoonlijk in de ontspannen en huiselijke omgeving van Château Jemeppe. Wij hebben geen receptie. In plaats daarvan heten we u vriendelijk welkom: uw gastheer en gastvrouw verwachten u en zullen u naar uw kamer brengen. Dit is een warme en vriendelijke traditie die we graag in ere houden.

Flexibiliteit
Flexibiliteit betekent dat we onze dagelijkse planning aanpassen aan uw behoeften, niet andersom. U informeert ons eenvoudigweg over uw wensen: hoe laat u wilt ontbijten, lunchen en dineren, hoe vaak u thee- of koffiepauzes wilt, en wanneer teambuilding en sociale activiteiten moeten worden ingepland. Wij zorgen ervoor dat alles voor u klaarstaat, en helpen u indien nodig. Als u in de loop van de dag of op het laatste moment wijzigingen in uw programma moet aanbrengen, kunnen wij daar zonder problemen aan tegemoetkomen.

Uw eigen kasteel
Op uw 'eigen' Château Jemeppe bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt, wanneer u wilt. De huiselijke salons, de ontspanningsruimtes, de bibliotheek en de drie volledig uitgeruste bars zijn dag en nacht geopend en bieden u al het comfort en gemak dat u thuis zou hebben. 

Als u per helikopter wilt komen, zijn ook daarvoor de voorzieningen aanwezig. En u kunt ook met een hetelucht ballon opstijgen vanaf Jemeppe om de historische omgeving vanuit de lucht te verkennen. 

Locatie

Aan het water
Landelijk
Château Jemeppe ligt in Hargimont, een rustig dorpje in de Belgische Ardennen tussen Namen en Bastenaken, op minder dan een uur rijden van Brussel of Luxemburg.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
La Grange100150350500
La Grande Feniel 255075500
DonJon 3 zalen253075
La Remise202025

Parkeren in de buurt van deze locatie

De auto's kunnen worden geparkeerd op de ruime en veilige, prachtig ontworpen parkeerplaats van het Château

Contact

Rue Félix Lefèvre 24, 6900 Hargimont, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Rue Félix Lefèvre 24, 6900 Hargimont, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website