Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Campus Kastanjehof

  • Antwerpen
  • Hove
Boechoutsesteenweg 38, Hove, België
2 - 35 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Campus Kastanjehof

Eigen catering
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Bent u op zoek naar de een ideale locatie voor uw volgende vergadering, seminarie, opleiding, coaching of brainstormsessie?
Campus Kastanjehof is de juiste keuze. De centrale ligging op de as Antwerpen-Brussel en het warme kader maken van deze plek een echte parel. Dit authentieke pand, ook wel het kasteeltje van Hove genoemd, werd volledig gerestaureerd en uitgebreid met een nieuwe vleugel, 

Sla onze brede deuren van Campus Kastanjehof open en kom binnen in onze Lounge. Met zijn hoge plafonds, gigantische tafel en blinkende kroonluchters spreekt deze zaal meteen tot ieders verbeelding. 

Campus Kastanjehof is een prachtig een oase van rust. Het is een ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, om ongestoord gesprekken of confidentiële meetings te houden. We beschikken over drie verschillende meeting rooms. Elk met een eigen karakter en mogelijkheden. ( 2-25 personen) Bovendien is er parking voor de deur.  

We zorgen voor een warm welkom van uw gasten, alle materialen die u nodig heeft en zalig lekkere catering met de nodige verwennerijen.  Kortom een perfect verloop van uw dag! Wees gerust, bij Campus Kastanjehof staat u als gast centraal en komen uw genodigden niks te kort. 

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Campus Kastanjehof ligt in de dorpskern van Hove. Op 6 minuten van de afrit Kontich aan de autosnelweg E19. Ook vanuit Limburg en de Kempen is Hove vlot bereikbaar. Dankzij de vlotte treinverbinding tussen Antwerpen en Brussel, bent u zo in het station van Hove. Tien minuutjes wandelen door het dorpscentrum brengt u tot bij Campus Kastanjehof. De fietsostrade tussen Antwerpen en Mechelen leidt u langs de spoorweg tot aan het station van Hove.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Verbeeldingja35
Coachingruimteja
Loungejaja

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren ter plaatse voor de deur alsook op wandelafstand (100m)

Contact

Boechoutsesteenweg 38, Hove, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Boechoutsesteenweg 38, Hove, België
Toon mij het telefoonnummer