Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Restaurant Café Modern

  • Limburg
  • Voeren
Teuven-Dorp 61, 3793, Teuven (Voeren)
10 - 300 Personen
1 Zaal
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Restaurant Café Modern

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Restaurant Café Modern is een café, een restaurant, een feestzaal en een terras. Gelegen in een prachtige omgeving in de driehoek tussen Maastricht, Luik en Aken. Café Modern is ook een uitstekend vertrekpunt voor wandelingen in de Voerstreek, Zuid-Limburg of het Land van Herve. De feestzaal van Café Modern, het oude patronaat van Teuven, Patria genaamd, is uitermate geschikt voor evenementen, feesten, bruiloften etc., maar ook zeker geschikt voor de zakelijke markt c.q. vergaderingen.

Ingericht met een stevige knipoog naar vervlogen tijden. Waarom die naam "Modern" vraagt u zich wellicht af. Maar in de 50ties begonnen de jaren van Modern(isering).... De tijd van de definitieve verandering. Men verlangde naar vernieuwing. In muziek, levensstijl, mode maar ook de inrichting van het huis. We keken graag naar invloeden uit Amerika en genoten van Fred Astaire, Carry Grant, Grace Kelly, Audrey Hepburn en niet minder Marilyn Monroe. We vulden onze (Pastoe)kasten (nieuw design; realisme) met tupperware; zagen meisjes met suikerspinhaar; droegen houtjes-touwtjes-jassen; Unox introduceerde Smac en Parijs was hot! 

Restaurant Café Modern laat u graag aan deze tijd herinneren. Een bijzondere ambiance. U treft hier interessante mensen, muzikanten, schilders, acteurs of zomaar een schrijver, geconcentreerd bezig aan een nieuw werk.

Locatie

Landelijk
Gelegen in een prachtige omgeving in de driehoek tussen Maastricht, Luik en Aken.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij beschikken over een ruime parking.

Contact

Teuven-Dorp 61, 3793, Teuven (Voeren)
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Teuven-Dorp 61, 3793, Teuven (Voeren)
Toon mij het telefoonnummer