Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

C-mine - Barenzaal

  • Limburg
  • Genk
C-Mine 10 bus 2, 3600, Genk
10 - 1000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

C-mine - Barenzaal

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

C-Mine is een authentieke locatie met een rijk verleden. Ons team gaat diep om het beste uit uw feest te halen. Hier kunt u terecht voor al uw feesten, congressen, seminaries, beurzen en andere evenementen. Wij hebben kleine en grote zalen ter beschikking, u heeft de keuze uit een ruim aanbod kwaliteitsvolle cateraars. Wij organiseren alles tot in de puntjes, op maat van uw behoeften en wensen.

Meeting Rooms:

C-mine Crib beschikt over goed uitgeruste vergaderzalen met een capaciteit van 20 personen in vergaderopstelling. De vergaderzalen beschikken over draadloos internet en zijn uitgerust met de allerlaatste slimme borden technologie.

Barenzaal
400-tal zitplaatsen of 800-tal staanplaatsen. Geschikt voor voor huwelijken, feesten, recepties, walking dinners, productpresentaties, seminaries, kleinere (vak)beurzen,...Wifi aanwezig en toegankelijk voor mindervaliden.

Creativity Loft:
C-mine crib beschikt over een flexibele en zeer inspirerende ruimte (250 m2) op de 2de verdieping (met de lift bereikbaar) die op maat kan ingericht worden: aan de ene kant staat een grote vergadertafel met designlampen erboven, aan de ander kant een grote open ruimte die naar eigen keuze kan ingericht worden (van traditionele theateropstelling tot brainstorm in kleine groepjes). De gezellige zithoek maakt de loft compleet. De loft is standaard voorzien van gratis WIFI en een intelligent bord. De capaciteit is maximaal 70 personen.

Demo room:
C-mine Crib beschikt over een ruimte (56 m2) die zeer flexibel kan worden ingericht voor presentaties of voor ondernemers die hun nieuwste creaties of innovaties willen demonstreren voor hun doelpubliek. De ruimte is voorzien van een technisch plafond met een hoog performante audiovisuele opstelling. De demoroom heeft een capaciteit van max 30 personen.

Crib Roomcoctails
We bieden ook de mogelijkheid aan om een mix van zalen af te huren. Bijvoorbeeld een plenaire sessie in de creativity loft en erna break-out sessies naar de verschillende meetingrooms, enz…

We doen meer

Inhoudelijk denken we graag met u mee: een rondleiding, een brainstormsessie, een creatief concept, een inspirerende workshop, een teambuildingsactiviteit of een bedrijfspresentatie van een van onze vooruitstrevende creatieve bedrijven, dat kunnen wij allemaal bijkomend verzorgen. Vraag ernaar! De C-mine site biedt daarenboven nog tal van extra mogelijkheden voor uw evenement te vervolledigen: van toeristische attracties zoals C-mine expeditie, Vespatour, … tot een bioscoopbezoek of een cultureel bezoek. We kunnen u een unieke ervaring op de C-mine site in Genk aanbieden. 

Spring zeker eens binnen voor een rondleiding!

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
C-mine is gelegen vlakbij de E314. U neemt afrit 31 "Genk Centrum"  en draait links richting Genk. Aan de 1ste lichten draait u rechtsaf. Vlakna het eerste rondpunt ziet u C-mine aan uw linkerkant. Als u op het eerste rondpunt links gaat, hebt u toegang tot de ondergrondse parking 1. U kunt ook op het tweede rondpunt naar links gaan voor toegang tot parking 2.

Parkeren in de buurt van deze locatie

C-Mine beschikt over een zeer ruime GRATIS parking

Contact

C-Mine 10 bus 2, 3600, Genk
Toon mij het telefoonnummer

Contact

C-Mine 10 bus 2, 3600, Genk
Toon mij het telefoonnummer