Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Brouwershof (Biznis hotel)

  • Oost-Vlaanderen
  • Lokeren
Zelebaan 100, 9160, Lokeren
1 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Brouwershof (Biznis hotel)

Nachtvergunning
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Door onze strategische ligging, vlakbij de autosnelweg, zijn wij het trefpunt voor al uw evenementen en feesten. Ons domein is omringd door een prachtige tuin en het natuurreservaat Molsbroek die beiden rust en sereniteit uitstralen. Dé locatie bij uitstek om bij goed weer een huwelijksreceptie of openluchtfeest te organiseren. Bovendien zijn wij voor uw gasten heel makkelijk bereikbaar en hebben we eveneens een ruime parking die vlakbij de ingang gelegen is.

Onze zalen zijn uiterst stijlvol ingericht en met de nieuwste technieken uitgerust. Onze grote zaal met uitzicht op het Molsbroek kan ofwel samen ofwel in aparte zalen opgesplitst worden, voor het houden van kleine feestjes en uitbundige personeelsfeesten tot 120 personen. Het bijhorende privé terrasje met fontein, is bij mooi weer de absolute aanrader voor uw receptie.

Ons hotel beschikt over 34 ruime designkamers en 1 studio met alle vereiste nutsvoorzieningen, elk met een eigentijds en stijlvol interieur. Ons complex gaat prat op een strakke, rustgevende inrichting en trendy ambiance. Het interieur en het persoonlijk comfort is de leidraad doorheen het hotel, de bar en het restaurant.

In onze ultramoderne keuken worden de gerechten met vakmanschap en liefde voor het vak klaargemaakt. Hiernaast werken wij met dagverse producten, om onze hoogstaande kwaliteit van receptiehapjes, lunches of diners te kunnen garanderen.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Door onze strategische ligging, vlakbij de autosnelweg, zijn wij de perfecte uitvalsbasis voor de reizende zakenmensen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Van Goghja18367024-50-
Cézanneja18204512-30-
Matisseja--15060-120-

Parkeren in de buurt van deze locatie

We hebben een ruime parking die vlakbij de ingang gelegen is.

Contact

Zelebaan 100, 9160, Lokeren
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Zelebaan 100, 9160, Lokeren
Toon mij het telefoonnummer