Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Braemhof, Kasteelhoeve anno 1848

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Braemkasteelstraat 6, 9050, Gentbrugge
50 - 210 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Braemhof, Kasteelhoeve anno 1848

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Het Braemhof - de naam zegt het al - een interieur met een warme informele uitstraling…Onze ingrediënten zoals onze gastvrije, persoonlijke service en de Bourgondische menukaart zorgen voor een authentieke, Belgische, unieke belevenis en dit in een exclusief middeleeuws pand, waar privacy en gezelligheid een unieke troef is. Wij zijn pas tevreden wanneer onze gasten het Braemhof verlaten met een voldaan gevoel en een glimlach.

U kunt bij ons terecht voor (bedrijfs) feesten (tot 150 tafelende genodigden), recepties (tot 250 personen), jubileums, verjaardagsfeesten, ... kortom, bij ons is er altijd een reden tot feesten.

Braemhof biedt u een unieke ligging, gratis en ruime parkeergelegenheid en uitstekende banketfaciliteiten. Bij mooi weer serveren wij het aperitief op ons Frans terras met eeuwenoude platanen, zodat uw gasten kunnen genieten van een zomerse, ontspannen sfeer.

Het Braemhof beschikt over uitstekende vergaderfaciliteiten, voorzien van daglicht en professioneel uitgerust didactisch materiaal, zodat uw meetings in optimale omstandigheden plaatsvinden. Indien mooi weer, serveren wij de koffiebreak op ons Frans terras, om uw gasten te laten genieten van een zomerse, ontspannen sfeer. Het Braemhof biedt u een unieke ligging, gratis en ruime parkeergelegenheid en uitstekende vergaderfaciliteiten.

Het eigen en vooral gastvrije karakter van het Braemhof ademt een sfeer uit die u bij aankomst direct aangenaam zal verrassen. De vele faciliteiten, de rust en het comfort maken van het Braemhof een bijzonder trefpunt voor al uw individuele en zakelijke bijeenkomsten.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Braemhof is gelegen langs de Braemkasteelstraat, op een tweetal minuten van de op- en afritten van de R4 (ring rond Gent) en de E17-E40 en aldus heel gemakkelijk te bereiken en te vinden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Tserclaesja----5032-
Vilainja-----75150
Ter braemja----210130-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij bieden een ruime parkeergelegenheid

Contact

Braemkasteelstraat 6, 9050, Gentbrugge
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Braemkasteelstraat 6, 9050, Gentbrugge
Toon mij het telefoonnummer