Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

B&B Park7

  • Vlaams-Brabant
  • Huldenberg
Kasteelpark 7, 3040 Huldenberg, België
2 - 10 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

B&B Park7

Overnachten
Wifi aanwezig

PARK 7 is een luxe B&B die gelegen is in het privé-Kasteelpark van de grafelijke familie de Limburg Stirum in Huldenberg. Dat is dichtbij Brussel, Waver en Leuven.

Park 7 heeft 7 luxueuze kamers in een prachtig gerenoveerd bijgebouw van een voormalig 17de eeuwse papiermolen. Het uitzicht op de vijvers van het aangrenzende kasteelpark is ronduit fabelachtig.

De inrichting is stijlvol, eigentijds-strak, maar vooral milieuvriendelijk. Elke kamer heeft een high end badkamer met douche of bad, ruim kingsize boxspring-bed,wifi, flatscreen-TV, dock-station en thee set. Een uitgebreid gezond ontbijt met veel bioproducten is in de prijs inbegrepen. Wifi en parking zijn gratis.

Wie het wenst kan terecht in de wellness met sauna en hammam mits een kleine toeslag van 30€/uur. Fietsers kunnen hun conditie testen of gewoon genieten van een ritje over de heuvels van de Druivenstreek. De B&B heeft een groot fietsenatelier met stalling. Park 7 beschikt over de nieuwste faciliteiten voor kleine meetings tot 10 personen.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Waver ligt op 10 minuten rijden van B&B Park 7. De luchthaven van Brussel, Leuven en het centrum van Brussel liggen op 20 minuten rijden.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Elektrisch opladen mogelijk mits toeslag €12/nacht.

Contact

Kasteelpark 7, 3040 Huldenberg, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kasteelpark 7, 3040 Huldenberg, België
Toon mij het telefoonnummer