Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Alix ∙ Table & Jardin d'Amis

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent, België
2 - 200 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Alix ∙ Table & Jardin d'Amis

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven
Overnachten

Weg van de muffe zalen voor bedrijfs- en familiefeesten! In de verborgen stadstuin van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis kan je terecht voor elke gelegenheid. Een feest voor familie, personeel of klanten, teambuilding, persvoorstelling, meeting …

De tuin van 3000m² van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis ademt gezelligheid en authenticiteit uit. Met de gerenoveerde en verwarmde serre van eind negentiende eeuw en onder de tent ben je onafhankelijk van het weer, waardoor je elk seizoen verzekerd bent van een sfeervol feest of event. De lekkere keuken van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis prikkelt alle zintuigen en de idyllische locatie maakt je event onvergetelijk. Alix ∙ Table & Jardin d'Amis is volledig bemeubeld, maar kan naar eigen smaak worden aangekleed. Het team van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis staat garant voor een perfecte opvolging. 

De tuin en serre zijn geschikt voor elk type event. In de serre van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis kunnen een 60-tal personen plaatsnemen, de volledige tuin met tent(en) heeft een capaciteit tot 150 personen (tot 200 voor recepties).

Onze prachtige tuin bevindt zich in het centrum van Gent. Daardoor zijn dansfeesten helaas niet mogelijk, we ronden feesten af om 22u. Daarna kan je afzakken naar een van de toffe (dans)locaties, of je duikt het Gentse nachtleven in!

Alix ∙ Table & Jardin d'Amis combineert een inspirerende setting met een keuken die de nadruk legt op verse gerechten, groenten, kruiden en onvergetelijke smaakcombinaties. Brunch, lunch, afternoon tea, diner, BBQ, nakaarten aan het kampvuur: laat je verrassen op elk moment van de dag. 

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Alix∙Table & Jardin d'Amis is gelegen nabij het afrittencomplex E17/E40. Alix∙Table & Jardin d'Amis is ook vlot bereikbaar met de trein of tramlijn 1 en er is een fietsenparking voorzien. Overnachten kan in onze B&B Chambre d'Amis, of in een van de andere B&B's of hotels in de buurt.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Serreja7530805555
Serre + terrasja75150110110
Serre + tuin+ terrasja75200150150
Restaurantja-4040
B&B Chambre d'Amisja10
Salonja12123535
Séparéeja121220
Étage (Salon + Séparée)ja121220454545

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan in de omliggende straten of in de vlakbij gelegen parking van het Sint-Pietersstation (op wandelafstand)

Contact

Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website