Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Alix ∙ Table & Jardin d'Amis

  • Oost-Vlaanderen
  • Gent
Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent, België
15 - 200 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Alix ∙ Table & Jardin d'Amis

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Weg van de muffe zalen voor bedrijfs- en familiefeesten! In de verborgen stadstuin van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis kan je terecht voor elke gelegenheid. Een feest voor familie, personeel of klanten, teambuilding, persvoorstelling, meeting …

De tuin van 3000m² van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis ademt gezelligheid en authenticiteit uit. Met de gerenoveerde en verwarmde serre van eind negentiende eeuw en onder de tent ben je onafhankelijk van het weer, waardoor je elk seizoen verzekerd bent van een sfeervol feest of event. De lekkere keuken van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis prikkelt alle zintuigen en de idyllische locatie maakt je event onvergetelijk. Alix ∙ Table & Jardin d'Amis is volledig bemeubeld, maar kan naar eigen smaak worden aangekleed. Het team van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis staat garant voor een perfecte opvolging. 

De tuin en serre zijn geschikt voor elk type event. In de serre van Alix ∙ Table & Jardin d'Amis kunnen een 60-tal personen plaatsnemen, de volledige tuin met tent(en) heeft een capaciteit tot 150 personen (tot 200 voor recepties).

Onze prachtige tuin bevindt zich in het centrum van Gent. Daardoor zijn dansfeesten helaas niet mogelijk, we ronden feesten af om 22u. Daarna kan je afzakken naar een van de toffe (dans)locaties, of je duikt het Gentse nachtleven in!

In (post-)corona-tijden is onze feesttuin alvast de ideale plaats om samen te komen. De locatie in openlucht heeft alle troeven om op een veilige manier te vergaderen, dineren of een teambuilding te organiseren. 

Alix ∙ Table & Jardin d'Amis combineert een inspirerende setting met een keuken, die de nadruk legt op verse gerechten, groenten, kruiden en onvergetelijke smaakcombinaties. Brunch, lunch, afternoon tea, diner, BBQ, nakaarten aan het kampvuur: laat je verrassen op elk moment van de dag. 

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Alix ∙ Table & Jardin d'Amis is gelegen nabij het afrittencomplex E17/E40. Alix ∙ Table & Jardin d'Amis is ook vlot bereikbaar met de trein of tramlijn 1 en er is een fietsenparking voorzien. In de nabije omgeving is er ook heel wat gelegenheid om te logeren.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Serreja80308055
Serre + terrasja80150110
Serre + tuin+ terrasja80200150
Restaurantja-44

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren kan in de omliggende straten of in de vlakbij gelegen parking van het Sint-Pietersstation.

Contact

Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent, België
Toon mij het telefoonnummer