Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Aalst Meeting Center

  • Oost-Vlaanderen
  • Aalst
Aalst Meeting Center, Korte Nieuwstraat 15, 9300 Aalst, België
12 - 160 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Aalst Meeting Center

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Nachtvergunning

Bent u op zoek naar vergaderzalen met luxueuze uitstraling in het charmante Aalst, ideaal gelegen tussen Brussel en Gent?

Welkom bij Aalst Meeting Center! In dit businesscentrum vindt u 7 vergaderzalen voorzien van alle technische en praktische materialen. Naargelang de gekozen zaalopstelling kan het aantal plaatsen verschillen, van 12 tot 160 personen. Ook voor seminaries en andere (bedrijfs)events kunt u rekenen op Aalst Meeting Center.

De zalen bevinden zich in het Best Western Premier Keizershof Hotel****. Staat er een meerdaagse vergadering op de planning? Dan kunt u eenvoudig een of meerdere kamers boeken in ons hotel. Wilt u uitgerust uw professionele uitdagingen kunnen aangaan? Slaapkwaliteit is onze topprioriteit! Ons team staat continu klaar om ervoor te zorgen dat u en uw collega's niets tekortkomen.

Catering nodig? Voor elke gelegenheid kunnen wij een formule op maat uitwerken. Ontbijt, broodjeslunch in buffetvorm, seminarielunch met menu aan tafel, bedrijfs- en groepsdiner, recepties, walking dinner, tijdsgebonden foodconcepten ... u kiest, onze chef Dany De Schutter bereidt met zorg!

Huurt u een vergaderzaal bij Aalst Meeting Center, dan kunt u rekenen op de volgende standaardvoorzieningen:

  • flipchart en whiteboard   
  • projector   
  • PA-systeem  
  • gratis wifi 

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Aalst Meeting Center is centraal gelegen, op amper 20 minuten van Gent en Brussel. Aalst is vlot bereikbaar via de E40 en met het openbaar vervoer. Het businesscentrum ligt op wandelafstand van de Grote Markt, het station, de winkelstraten en de bruisende binnenstad.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Boonja-4560-125--
Daensja-2540-75--
Boon & Deansja-75120-200--
Martensja-3050-60--
Coeckeja-1220-30--
Aquariusja-3550-50--
Business Lounge 5.1ja-1010----
Business Lounge 5.2ja-1010----

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt gebruikmaken van onze overdekte, bewaakte privéparking, voorzien voor 65 wagens. Heb u een elektrische of hybride wagen? Dan kunt u uw wagen opladen aan een laadpaal terwijl u vergadert. Naast onze eigen parking zijn er twee openbare parkings op wandelafstand: parkeergarage Interparking Hopmarkt op 50 m van Aalst Meeting Center en parking Keizershallen op 120 m afstand.

Contact

Aalst Meeting Center, Korte Nieuwstraat 15, 9300 Aalst, België
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Aalst Meeting Center, Korte Nieuwstraat 15, 9300 Aalst, België
Toon mij het telefoonnummer