Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Waagnatie Expo & Events

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Rijnkaai 150, 2000, Antwerpen
200 - 6000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Waagnatie Expo & Events

Eigen catering
Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig

Deze voormalige opslagloods is vandaag een evenementenhal die polyvalent kan worden ingezet. Waagnatie Expo & events beschikt over 5.775 m² multifunctionele ruimte, opgesplitst in 2 hallen, en uitbreidbaar met een overdekte inkomzone van 1.050 m². De ruimte kan worden opgedeeld in kleinere entiteiten van 525 m² (15 x 35 m). Er zijn voldoende takelpunten voor het hangen van doeken, licht, geluid, etc. Dit karaktervol industrieel complex heeft een unieke dakconstructie met grote ronde bogen. Binnen varieert de hoogte van 6,5m tot 11,5m, zonder palen of obstakels. De hal is toegankelijk voor vrachtwagens, en schepen kunnen aanleggen tot op 20 meter van het gebouw.

Buiten de basisfaciliteiten (toiletten, veiligheidsvoorzieningen, verwarming, productielokalen, etc.) is de hal bewust leeg gehouden: op deze manier bouwt u wat u wil. Bovendien is de locatie vrij van cateraar, en werkt u met de leveranciers van uw keuze. Kortom: met zijn ruime parking, unieke ligging, boeiende architectuur en rijk verleden, is Hangar 29 Waagnatie de ultieme locatie voor al uw evenementen, beurzen, party’s, recepties, congressen, productpresentaties, concerten, filmopnames, enz.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Waagnatie Expo & Evenst ligt naast de Schelde, op 700m van het oude stadscentrum van Antwerpen.De locatie ligt aansluitend op de grote invalswegen naar Antwerpen, en is tevens vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Parkeren in de buurt van deze locatie

De ruime openbare parking rond en naast het gebouw leidt tot onbeperkt parkeren, en geeft de mogelijkheid tot het plaatsen van bijkomende infrastructuren: tenten, terrassen, enz.

Contact

Rijnkaai 150, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rijnkaai 150, 2000, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer