Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Pladutse 3 Seminar & Events center

  • Oost-Vlaanderen
  • Oudenaarde
Pladutse 3, 9700, Oudenaarde
10 - 140 Personen
3 Zalen
Eigen catering is mogelijk

Pladutse 3 Seminar & Events center

Eigen catering
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Op zoek naar een unieke én uiterst authentieke locatie voor uw seminarie, receptie, congres, evenement, feest, bedrijfscommunicatie of vergadering,...? Welkom in Pladutse 3, een prachtige gerenoveerde authentieke vierkanthoeve (anno 1769) in het hart van de Vlaamse Ardennen. Enkel de locatie huren of graag bijkomend combineren met een leuke (teambuilding)activiteit en/of heerlijk diner? Zowel voor uw bedrijf, vereniging, familie-of vriendengroep bent u bij Pladutse 3 aan het juiste adres.

Natuur, groen en rust zijn de kernelementen van de omgeving waarbinnen deze 18de eeuwse hoeve prijkt. U en uw gasten bevinden zich letterlijk en figuurlijk in het hart van de Vlaamse Ardennen. In de rust van de natuur en de charme van deze authentieke hoeve kan je de beste ideeën laten ontluiken. Free your mind and the rest wil follow.

 Pladutse 3 schept niet alleen het kader, maar luistert daarnaast ook grondig naar uw noden en wensen om uw bedrijfsevenement, incentive, productvoorstelling, vergadering of seminarie te doen slagen. Een locatie met de ziel en uitstraling van toen maar met het comfort en de luxe van nu. Alle modern audio-visueel materiaal zoals beamer, scherm, flipcharts staan ter uwer beschikking en de opstelling zoals u wenst wordt door ons voorbereid.

 Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en een piekfijne organisatie zodat uw evenement niet alleen qua locatie maar ook qua organisatie meer dan geslaagd wordt. Elk voorstel wordt op maat uitgewerkt en voorgesteld.

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Unieke locatie in het hart van de Vlaamse Ardennen tussen bekende toppers zoals de Koppenberg en de Kwaremont

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal Koppenbergja6010010060200140140
Zaal Paterbergja18162520352525
Zaal Korte Keerja24325030604050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het domein hebben we een parking voor een 400 tal wagens

Contact

Pladutse 3, 9700, Oudenaarde
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Pladutse 3, 9700, Oudenaarde
Toon mij het telefoonnummer