Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Paul de Pierre feestzalen

  • Oost-Vlaanderen
  • Maarkedal
Nederholbeekstraat 135, 9680, Maarkedal
4 - 650 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Paul de Pierre feestzalen

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Op zoek naar een uitzonderlijke, originele locatie voor uw volgende evenement? Paul de Pierre kan ze u bieden!

Voor het organiseren van bedrijfsevenementen, trouwfeesten, personeelsfeesten, productpresentaties, beurzen en zoveel meer kan er in de 300 m² overdekte ruimte altijd een unieke oplossing gevonden worden. Bij mooi weer komt daar nog een tuin bij van bijna 1 hectare die uw feest dat extra tikkeltje meer geeft. Met een duidelijke bewegwijzering en parkeergelegenheid kunnen wij uw gasten op een comfortabele manier ontvangen.

Omdat elk feest zijn eigen karakter en noden heeft werken we vooral op maat. In een eerste gesprek komen we graag te weten wat het doel van het evenement is, wie de doelgroep is en wat u graag wil bereiken. Of het nu een gezellig dansfeest voor een 40ste verjaardag is of een productpresentatie voor een hele resem vertegenwoordigers, Paul de Pierre past zich als een kameleon aan om uw feest perfect te laten ‘passen’. We zijn ervan overtuigd dat enkel een persoonlijk contact en een heldere communicatie kan leiden tot een tevreden klant en gasten.

Met titels zoals Eerste Maître d’Hotel van België, Eerste Kok van België, Wine Spectator Award of Excellence, Chevalier van het Nationaal Zaalcomité... profileert Paul de Pierre zich op nationaal gastronomisch vlak bij de crème van de feestlocaties. Maak gerust vrijblijvend een afspraak en we helpen u met plezier op weg. Ook als u nog geen duidelijk beeld heeft kunnen we u met raad en daad bijstaan om tot een mooi resultaat te komen.

Orangerie
Een ruime orangerie – veranda zorgt voor een mooie, grote receptieruimte bij slecht weer. Een ideaal alternatief om toch de receptie te laten doorgaan met een prachtig uitzicht en met heel veel daglicht.

Zaal
De feestzalen van Paul de Pierre bestaan uit vier moduleerbare ruimtes. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en uw wensen kunnen we 1 of meerdere zalen ter beschikking stellen. De maximumcapaciteit voor een zittend diner is 260 personen en 450 personen staand. Buiten zijn tuin en terras een hele grote troef, binnen hebben we ook een goed verborgen troef: een uitstekend akoestisch plafond. Aangenaam diner zonder kabaal of lawaai, zorgt voor aangename en tevreden gasten.

Grote tuin met wijngaard, fruitgaard, kruidentuin en groentetuin
Ideaal voor trouwfoto’s, familiefoto’s en gewoon om rustig in rond te wandelen is onze grote tuin. Een speciale “wandeltuin” geeft een grote meerwaarde aan dit geheel. Leuk om te weten is dat alle zelf geteelde groenten, kruiden en fruit gebruikt worden voor onze dagelijkse gastronomische bereidingen.

Locatie

Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Op de hei

Gelegen tussen Oudenaarde en Ronse in het landelijke Maarkedal. Dichtbij talrijke invalswegen. Immense tuin met groot terras, fruitgaard, wijngaard en groententuin

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
ja50140200200450220500

Parkeren in de buurt van deze locatie

private parking voor 50 wagens

Contact

Nederholbeekstraat 135, 9680, Maarkedal
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Nederholbeekstraat 135, 9680, Maarkedal
Toon mij het telefoonnummer