Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Loncin Events, feestzalen- en boten

  • Antwerpen
  • Antwerpen
Markgravelei 127, 2018, Antwerpen
10 - 600 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Loncin Events, feestzalen- en boten

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage

Loncin Events is een natuurlijk antwoord op de vele verzoeken die bij ons restaurant binnenkwamen. Wij kregen steeds meer vraag van onze gasten voor grote gezelschappen en verlegden zo stilletjesaan ons terrein. Zo hebben we ons vooral gespecialiseerd in feesten op het water. We werken hiervoor samen met verschillende rederijen, zodat we voor ieders feest en budget een boot in ons aanbod hebben.

Maar ook bij u thuis, op het bedrijf, op een andere locatie (kasteel, tent, ...) verzorgen we de catering. U kunt bij ons ook terecht voor het verzorgen van het totaalpakket van uw feest/evenement. We verzorgen dus niet alleen de catering, maar werken ook uw evenement uit rond een bepaald thema, het boeken van hotels en vervoer nemen we voor onze rekening, hostesses, artiesten, kinderanimatie, casino, moordspel, enz..., enz...

Food just loves to be cooked by Frank!
Stap met ons in de boot en laat al uw zorgen varen... Loncin Events gooit de trossen los. Samen met uw gasten  rondvarend op de Schelde, genieten van onze gerenommeerde keuken en excellente service. In een uniek maritiem kader ontvangt u er van 2 tot 600 genodigden. Al naar gelang uw gezelschap kunt u hierbij kiezen tussen verschillende jachten.

Wij geven u hier een deel van de schepen waar we mee varen en die allemaal verhouding prijs/kwaliteit een uitstekend alternatief bieden voor een gewone feestzaal. Onderstaand vindt u alvast een overzicht van de boten, alternatieven zijn echter mogelijk.

Voor meer individuele informatie per boot, vraag dan schriftelijk meer informatie van de andere boten en prijzen op via DNLS.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Hangt van de plaats af waar de boot ligt.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is voldoende parkeergelegenheid in elke haven.

Contact

Markgravelei 127, 2018, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Markgravelei 127, 2018, Antwerpen
Toon mij het telefoonnummer