Waarom Antwerpen?

  • 05 April 2017
  • Leestijd: 5 min


Antwerpen is de thuisstad van Rubens, mode en diamanten. Deze levendige stad is een wereldhaven gelegen aan de oevers van de schelde en is tevens de ideale plek om vergaderingen en een evenementen te organiseren. De stad heeft verschillende unieke 'venues' en congrescentra en dit op zowel historische als moderne locaties. In Antwerpen wordt een rijk verleden gecombineerd met een constant streven naar vernieuwing en 'trendsetting'.

 

Goede toegankelijkheid

Hogesnelheidstreinen verbinden Antwerpen met Amsterdam, Parijs, Londen en Keulen. Met de trein komt u aan in het prachtige station Antwerpen Centraal. Hier wordt 19de eeuwse grandeur gecombineerd met 21ste eeuwse efficiëntie. Zowel met de wagen als met de trein kan de nationale luchthaven Brussels Airport binnen het half uur vanuit Antwerpen bereikt worden.

 

Antwerpen Toerisme & Congres

Antwerpen Toerisme & Congres biedt gratis op maat gemaakt advies over alle vergader, congres, evenementen en incentive mogelijkheden in Antwerpen. Voor meer informatie over deze prachtige stad en haar lokaal congresbureau kunt u terecht opwww.visitantwerpen.be

Reageer