Visit Brussels

  • 05 April 2017
  • Leestijd: 2 min

Waarom Brussel?
Brussel is de thuisstad van een groot aantal internationale instellingen. Belangrijke economische en politieke beslissingen met internationale impact worden in deze stad genomen. Als stad die altijd in beleving is, biedt Brussel haar bezoekers een groot aantal verrassingen. Groen, ruim, gastronomisch en avant-garde, Brussel is stad vol creativiteit. Dit maakt het een bestemming die bij veel congresorganisatoren de voorkeur geniet. Brussel heeft een strategische ligging in het hart van Europa waardoor deze hoofdstad gemakkelijk te bereiken is en dit zowel met het vliegtuig, de wagen en de trein. De boodschap is simpel: Brussel is de congresstad van Europa! De stad beschikt niet enkel over uitstekende congresfaciliteiten en kwaliteitsvolle dienstverlenende bedrijven, maar biedt de bezoekers ook een onvergetelijke ervaring door hen kennis te laten maken met de 'couleur locale'.

Brussel is waar het gebeurt!
Brussel is de nummer 1 bestemming voor associatiecongressen in Europa. Brussel is immers de stad waar alles gebeurt. Er heerst een 'buzz'! Beslissingen worden genomen in deze stad en het is de plaats voor lobbyisten. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom internationale organisaties en associaties gevestigd in Brussel zijn. Zo wordt Brussel een smeltkroes van culturen. De hoofdstad van 500 miljoen Europeanen is meer dan enkel politiek en administratie. Zaken worden hier niet enkel beslist maar ook ontworpen, niet alleen gedebatteerd maar ook gecreëerd. Er waait een culturele en artistieke wind door de stad.

Visit Brussels
Visit Brussels is het lokale congresbureau van Brussel en voorziet 'meeting planners' gratis van objectief advies. Het team van experts brengt u graag in contact met de juiste locaties, PCO's, DMC's en ander dienstverlenende bedrijven die u kunnen helpen bij de organisatie van uw congres of seminarie. In welke fase uw voorbereidingen zich ook bevinden, Visit Brussels staat altijd klaar om u verder te helpen. Dit congresbureau zal al het nodige doen om er voor te zorgen dat uw evenement een succes wordt!

Reageer