Toerisme Knokke-Heist

  • 05 April 2017
  • Leestijd: 5 min

Waarom Knokke-Heist?
Kent u het Engelse gezegde "All work and no play..."? Knokke-Heist biedt u en uw vergader of congres deelnemers verschillende mogelijkheden aan om te relaxen. Wat uw voorkeur ook wegdraagt - sportief, cultureel of ontspannend - Toerisme Knokke-Heist kan u helpen bij het vinden van de juiste activiteit.

Knokke-Heist combineert de aantrekkingskracht van een modern 'wellness resort' met de charme van een pittoresk dorp. Knokke-Heist staat terecht bekend als de meest modieuze kustgemeente met mooie winkels en exclusieve boetieks. Gastronomie kenners worden verwend! Knokke-Heist heeft een uitgebreid aanbod aan lekkere restaurants en bistro's. Voor elke smaak en elk budget bestaat er een juist adresje. Knokke-Heist kan groepen van 20 tot 750 personen verwelkomen voor vergaderingen, congressen, 'incentives' & evenementen.

Toerisme Knokke-Heist
Toerisme Knokke-Heist verleent gratis advies over Knokke-Heist als bestemming voor vergaderingen, 'incentives', congressen en evenementen. Plant u een activiteit in Knokke-Heist, neem dan contact op met Toerisme Knokke-Heist. Het gemotiveerde team zal u voorzien van alle nodige informatie en een overzicht van alle geschikte hotels en 'venues'.

Reageer