Succesvolle Giro D'Italia van Licatavini in Hangar58

  • 01 May 2017
  • Leestijd: 5 min

Voor deze editie hebben we voor ‘HANGAR58’ gekozen, toch wel één van de meest unieke evenementenlocaties in de Euregio. De verrassende combinatie van een hedendaags multifunctioneel gebouw in een historisch en authentiek kader.

HANGAR58 dankt haar unieke karakter aan haar ligging te midden van het domein Bokrijk en ook aan het ecologische karakter van haar ontwerp.

“HANGAR58 is een toplocatie. Bijna logisch dat we naar hier zouden verhuizen, want het is gevestigd op amper een boogscheut van ons bedrijf en biedt alle noodzakelijke comfort en vooral ook ruime gratis parkeergelegenheid. De afgelopen drie dagen hebben we zo’n 2.000 bezoekers mogen verwelkomen, wat in de lijn ligt van de voorbije jaren. We streven ook niet echt naar een cijfer: liever minder ‘toeristen’ en meer geïnteresseerde bezoekers”, aldus Laurent Licata. 

“Afgaand op de positieve reacties die ik heb mogen ontvangen, zijn we in ons opzet geslaagd. Voortaan zullen we enkel nog kleine tot middelgrote events binnen onze eigen gebouwen organiseren. Met onze grotere events zoals de Giro d’Italia, zullen we in de toekomst blijven uitwijken buitenshuis en HANGAR58 staat dan zeker met stip op 1”.

Reageer