Meeting Limburg

  • 01 May 2017
  • Leestijd: 2 min

Limburg, een groene provincie
Limburg is de meest oostelijk gelegen provincie van Vlaanderen en bevindt zich op minder dan een uur van Brussel en Antwerpen. Deze groene regio heeft een ruim aanbod aan 'venues' en biedt een unieke ervaring die bijdraagt tot het succes van elk evenement. Beeldt u een teambuilding activiteit omringd door boomgaarden en prachtige bloemen of aan de oevers van de Maas. Haspengouw is de ideale bestemming voor een evenement in een idyllische omgeving. U kunt er een onvergetelijk evenement organiseren in een landschap vol bloemen. Uw gasten kunnen ontvangen worden op een van de vele statige kastelen die de regio telt. In het Maasland zijn vergaderingen en evenementen met het thema water en rivier mogelijk. In het outlet shopping centrum Maasmechelen Village kunnen bedrijfsevenementen worden georganiseerd.

Sprankelend stadsleven in Limburg
Als u wil genieten van het sprankelende leven in de stad, dan moet u in Hasselt zijn. De hoofdstad van Limburg heeft een sterke reputatie als modestad. Hoewel de stad relatief klein is, heeft ze toch alles wat u van een stad kan wensen. De tweede grootste stad in Limburg is Genk. Hier en ook in Hasselt, vindt u een aantal zeer goede hotels terug met uitstekende vergaderfaciliteiten.
 
Waarom Limburg?
Limburg biedt een combinatie van professionaliteit, natuurlijke schoonheid en gastvrijheid. Dit maakt van deze provincie een schitterende bestemming voor al uw vergaderingen, evenementen en teambuilding activiteiten.

Meeting Limburg
Meeting Limburg is het officieel regionaal congresbureau van de provincie Limburg. Het bureau geeft u gratis advies en helpt u bij het vinden van de juiste locaties, hotels en aanbieders. Met andere woorden, Meeting Limburg helpt u op uw weg naar het perfecte evenement!

Reageer