Mechelen - Lamot Congres Centrum

  • 01 May 2017
  • Leestijd: 6 min

Mechelen was ooit de hoofdstad van de Bourgondische Nederlanden (het huidige België en Nederland)!. De stad heeft één van de dichtste concentraties aan monumenten ten noorden van de Alpen. Mechelen is uniek in Vlaanderen want de stad staat maar liefst 4 keer op de UNESCO lijst voor werelderfgoed.

Waarom Mechelen?
Deze compacte stad is als een middeleeuws web rond de gigantische Sint Romboutskathedraal gesponnen. Het stadscentrum heeft een aantrekkelijk aanbod aan pleintjes, terrasjes en shopping mogelijkheden en dit allemaal op wandelafstand van elkaar. Breng zeker een bezoek aan de begijnhoven en het historische centrum. Vergeet uiteraard niet het lokaal bier te proeven! 

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw programma te verijken. Op MICE vlak biedt Mechelen heel wat mogelijkheden: congresfaciliteiten bij Lamot Congrescentrum, een goed uitgeruste expohal bij Nekkerhal en zoveel meer en dit allemaal in de buurt van het centrum.

Lamot Congrescentrum
De voormalige Brouwerij Lamot werd een paar jaar geleden omgevormd tot een modern congres- en erfgoedcentrum. Lamot is gelegen in hartje Mechelen. Het congrescentrum heeft een auditorium met 300 zitplaatsen, 2 polyvalente zalen met een capaciteit tot 400 personen en verschillende kleinere vergaderzalen.

Het Lamot Congrescentrum fungeert ook als het lokaal congresbureau van Mechelen. Het Lamot Centrum kan u helpen bij de organsatie van uw vergaderingen, congressen en evenementen. Het team bij Lamot heeft een samenwerking met verschillende hotels in Mechelen waardoor zij u goede prijzen kunnen aanbieden.

Reageer