Kortrijk en de regio

  • 01 May 2017
  • Leestijd: 6 min

De regio Kortrijk-Roeselare-Waregem heeft een groeiend belang als bestemming voor vergaderingen, congressen, beurzen, evenementen en 'incentives'. Deze regio die bekend staat voor haar innovatie en ondernemerschap verovert nu op een succesvolle manier haar plaats op de internationale MICE- markt.

De regio heeft een plaats verdiend tussen de aller beste aanbieders van kwaliteitsvolle dienstverleningen aan vergader-, congres- en beursorganisatoren. In de regio kunt u een groot aanbod aan goede hotels, charmante B&B's, klasse restaurants en dienstverlenende bedrijven terugvinden. Dit zorgt er voor dat elk type evenement dat in Kortrijk en omstreken wordt georganiseerd van superieure kwaliteit is.

Schitterende hotels & 'venues'
Kortrijk en de omliggende regio beschikken over een groot aanbod aan hotels van top kwaliteit, waarvan een aantal over vergaderfaciliteiten beschikken. In de regio kunt u zowel trendy hotels terugvinden als hotels die gesitueerd zijn in een historisch kader. Daarnaast zijn er ook veel charmante B&B's. Er is iets voor ieders smaak! Welk type accommodatie u ook verkiest, u kunt er van op aan dat u met een glimlach zult verwelkomd worden.

De regio Kortrijk kan uitpakken met een groot aantal unieke locaties waar vergaderingen, congressen en evenementen kunnen plaatsvinden. De verscheidenheid is groot en draagt bij tot de aantrekkelijkheid van de bestemming. In regio Kortrijk-Waregem-Roeselare vindt u u veel 'special venues' terug die garant staan voor kwaliteit en van uw evenement een unieke belevenis maken.

Kortrijk Regionaal Congresbureau 
U kunt met al uw vragen terecht bij Kortrijk Regionaal Congresbureau. Het team van dit congresbureau zal u inzicht bieden in het grote aanbod aan hotels & 'venues' en u voorzien van een perfecte begeleiding. Het team zal u helpen bij uw zoektocht naar de perfecte locatie die uw evenement uniek zal maken. Het congresbureau kan u in contact brengen met de lokale toeristische kantoren uit de regio zodat u zich op de hoogte kan stellen van het toeristisch aanbod. Meer informatie over de regio Kortrijk en het congresbureau, kunt u vinden op www.kortrijkconventionbureau.be.

Reageer