Jullie genieten van de trouwdag, wij zorgen ervoor dat je het kunt herbeleven

  • 26 November 2018
  • Leestijd: circa 3 min

Bruidsfotografie is... geen moment missen
Al is een trouwdag tot in de puntjes gepland, we weten dat een huwelijk niet zomaar in een paar uren is vast te leggen. Onze reportages zijn daarom altijd onbeperkt in uren en gratis door heel Nederland. Is het jullie wens om het ja-woord vast te leggen, de eerste dans, het aansnijden van de taart of juist het klaarmaken van de bruid? Alles is mogelijk.

Bruidsfotografie is... jezelf zijn
Niemand houdt van geposeerde foto's. Laat je zien zoals je bent. Ons doel is bruidfotografie met karakter en emotie. Dat levert uiteindelijk de allerleukste foto's op. Jullie trouwdag, jullie stijl. 
De gekozen locatie past bij jullie en wij passen ons daarop aan. Is de locatie nog niet rond? Fotograaff heeft jarenlange ervaring en kan jullie helpen bij het vinden van de juiste locatie. 

Bruidsfotografie is... 1001 wensen in vervulling laten gaan
Ons team is er om elk klein gebaar vast te leggen, zodat jullie daar later op terug kunnen kijken. Een foto album is natuurlijk mogelijk. Wat tegenwoordig ook helemaal in is, zijn trouwfilms. Wij kunnen korte trouwclips of uitgebreide video's leveren van de mooiste, bewegende beelden met bijpassende muziek. 

Honderden stellen gingen u voor, daarom hebben we vele voorbeelden van onze bruidsfotografie op onze website staan. Wij lichten de mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Arjo en Astrid van der Graaff, Klein Handelsgebouw, Sint Joris Doelstraat 7-9, 3245 BA Sommelsdijk.
BTW-nummer NL802674161B01. Telefoonnummer +31(0) 62 3320 778 en e-mailadres fotograaff@mac.com of via het contactformulier op de website. De focus ligt op trouwfotografie en -videografie en dat doen we op internationaal niveau.

https://www.fotograaff.nl

Reageer