Is een locatie belangrijk voor uw vergadering?

  • 05 April 2017
  • Leestijd: 2 min

Vergadert u standaard op kantoor? Heeft u een vaste ruimte? Gaat u steeds voor een andere vergaderlocatie? Waarom heeft u voor de locatie gekozen?

Een goede vergaderlocatie zorgt voor een goede sfeer waardoor u makkelijker vergadert. Wanneer u een eigen vergaderruimte heeft dan moet u er voor zorgen dat deze zo optimaal mogelijk is ingedeeld. Zorg in ieder geval voor goed licht en genoeg frisse lucht.

Vergadert u buiten de deur zoek dan een locatie die voldoet aan de bovenstaande punten. Heeft u een vaste ruimte? Wisselt u vaak van ruimte omdat deze niet altijd beschikbaar is? Hoe zoekt u de locatie?

DNLS kan u helpen bij het zoeken naar een geschikte vergaderruimte voor uw business meeting. De vergaderhamer is het symbool van de nationale congres- en vergaderclassificatie. Doordat de bedrijven die hierbij zijn aangesloten regelmatig geïnspecteerd worden, leveren zij gegarandeerde kwaliteit.

Het classificatiesysteem beoogt u als boeker inzicht te geven in het aanbod, de diensten en het kwaliteitsniveau van vergader- en congresaccommodaties in Belgie.

Op www.dnls.be staan uiteraard nog meer locaties voor een vergadering, zoals:
Kortrijk Xpo Meeting Center, Linder Hotel & City Lounge, Zebrastraat.

Reageer