Een thema op je trouwdag

  • 05 April 2017
  • Leestijd: 3 min

Rode details, witte rozen en corsages, een boerenbruiloft, blauwe details of een middeleeuwse bruiloft. Alles is mogelijk wanneer je een bepaald thema wilt op je bruiloft.

Veel stellen kiezen ervoor om een bepaalde kleur als thema te nemen. De kleur van de liefde is natuurlijk rood, dit thema kun je heel goed doorvoeren in details en met kleine accenten. Het begint met de trouwkaart en kan worden doorgezet in bijvoorbeeld de corsages en het bruidsboeket. Ook op de trouwlocatie kunnen bloemstukken, champagne, bruidstaart en de aankleding worden voorzien van rode accenten. Rode linten om de stoelen, rode rozen in de bloemstukken en rode kaarsen tijden het diner. Je kunt ook aangeven dat je gasten ook een rood accent dragen tijdens de trouwdag.

Zo zijn er vele thema’s te bedenken die net dat extra tintje kunnen geven. Overleg ook eens met de trouwlocatie, zij hebben vaak hele goede ideeën!

Nog geen trouwlocatie gevonden? De Nationale Locatie Site van België (www.dnls.be) geeft een overzicht van de mooiste trouwlocaties in heel België.

Reageer