Een feest geven ten tijde van de crisis?

  • 01 May 2017
  • Leestijd: 6 min

De economische crisis dwingt veel bedrijven om kostenbesparende maatregelen te nemen. Meer en meer bedrijven sluiten hun deuren en de werkloosheid blijft stijgen. Natuurlijk moeten we ten tijden van crisis allemaal wat besparen en dat komt vaak uit het budget voor vakantie of zakelijke partijen. Dat is jammer omdat het voor een bedrijf partij een goede manier is om het personeel te motiveren en aan te moedigen. Dus, hoe voorkomen we dat de economische crisis uw personeelsfeest of uitje niet in het water laat vallen?

Veel feest- en vergaderlocaties hebben hun prijzen verlaagd om te kunnen inspelen op de economische crisis. Dus ook met een beperkter budget is het zeer goed mogelijk om toch een personeelsfeest te houden. Op www.dnls.be vindt u alle toonaangevende locaties in België die u kunnen helpen met de invulling van uw bedrijfsfeest.

Plant u een corporate evenement dit jaar? Dan is het is de moeite waard om  informatie over een bedrijf uitje in te winnen. Wij raden daarvoor de site www.wegmetdebaas.be aan, die vol met bedrijfsuitjes staat.

Een goed bedrijfsfeest of bedrijfsuitje draagt ertoe bij dat uw personeel gemotiveerd blijft en uw bedrijfsfilosofie zal uitdragen naar derden. Als alle medewerkers betrokkenheid voelen dan is dat uw eerste winst.

Reageer