De Posterbordengigant in vogelvlucht

  • 14 January 2019
  • Leestijd: 1 min min

In de Lange Lozanastraat 142, 2018 te Antwerpen zit sinds kort De Posterbordengigant. Een gespecialiseerd verhuurbedrijf in posterborden en presentatiepanelen in alle mogelijke vormen en maten. Bekijk hier de website.

De Posterbordengigant is één van de grootste aanbieders van posterborden. De Posterbordengigant is volledig gespecialiseerd in posterborden. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Is een posterbord beschadigd of naar onze normen niet netjes genoeg dan zal deze worden vervangen. De borden zien er ten alle tijde mooi en netjes uit.

Wij zorgen er voor dat de posterborden tijdig en op de juiste plaatsen in de diverse zalen worden geplaatst. Daar jarenlange ervaring in congresondersteuning hebben wij goed zicht op hoe de borden het beste geplaatst kunnen worden zodat alle posters, schilderijen, etc. goed zichtbaar en te bekijken zijn voor de congresgangers en/of bezoekers.

Om de organisatie verder te ontzorgen worden alle posterborden voorzien van een zakje met push-pins voor het ophangen van de posters. Dit voorkomt dat mensen die posters op moeten hangen weer naar balie moeten lopen om ophangmaterialen te vragen.Wij proberen de posterborden, indien de congreslocatie & organisatie het toelaat de posterborden een dag eerder te leveren. Bij ons kan dat omdat u een prijs betaald voor vijf aaneengesloten dagen. De concu -collega’s daarentegen hebben een prijs per dag wat betekent dat elke dag meer een hogere huurprijs betekent. Alle prijzen bij ons zijn voor vijf dagen aaneengesloten dagen. Dit geeft rust voor de organisatie en de locatie.

De prijzen zoals u die kunt vinden op onze internetsite zijn inclusief afbouw en afbouw, ongeacht de dag waarop dit plaats vinden. Wij berekenen dus geen avond of weekendtoeslagen.

Reageer