De perfecte trouwlocatie

  • 05 April 2017
  • Leestijd: 4 min

Gelukkig heeft iedereen zijn voorkeuren als het om een trouwlocatie gaat. De een wil trouwen op een kasteel en de ander het liefst in een partycentrum. Gelukkig is het tegenwoordig heel normaal dat de ceremonie niet meer alleen kan plaats vinden op het gemeentehuis. Zo kan iedereen trouwen op de locatie die zij mooi vinden.

Dan kun je de keus maken om alles op één locatie te houden, of je kiest verschillende plekken voor de trouwceremonie, het diner en het huwelijksfeest. Niet alle locaties zijn geschikt voor alle onderdelen of zij doen dit simpelweg niet. Heel belangrijk om dus goed te informeren bij de locatie naar de mogelijkheden.

De Nationale Locatie Site (www.dnls.be) heeft voor iedereen wel een geschikte trouwlocatie in heel België. Op de site meer dan voldoende locaties waar u kunt feesten, dineren en het ja-woord kunt geven. Een prachtige kerk in een sfeervolle omgeving!

Bijvoorbeeld in de Grotten van Cureghem in de buurt van Brussel, in Château de Waleffe in Luik of in Kasteel Brasschaet te Antwerpen.

Reageer