De juiste trouwlocatie

  • 01 May 2017
  • Leestijd: 4 min

De België kent meer dan honderd plaatsen voor de viering van de officiële huwelijksceremonie. Uit zoveel verschillende trouwlocaties moet u toch een keuze kunnen maken?

Droom je van een huwelijksceremonie op een historische locatie of gaan jullie gedachten eerder uit naar een trendy bruiloftlocatie of eentje en moderne industriële-stijl? Alles is mogelijk!

Voordat u uw bruiloft locatie kiest, raden we u aan om u te verdiepen in de kosten die komen kijken bij de voorbereiding van jullie totale huwelijk. De totale begroting is de leidraad die absoluut niet mag worden verwaarloosd. De lijst van uitgaven voor het organiseren van een bruiloft is lang. Uw bruiloft begroting zal betrekking hebben op  de zaalverhuur, de ceremonie, de receptie, de catering etc  maar ook kosten als  vervoer, aankondigingen en de bruid en bruidegom outfits. 

Begin tijdig met organiseren!
Om zo efficiënt mogelijk te werken adviseren we u om eerst jullie gewenste trouwdatum te checken bij het gemeentehuis en die van de door jullie geselecteerde feest- huwelijkslocatie. Wacht niet te lang maar boek uw bruiloft locatie zo snel als je kunt om teleurstelling te voorkomen.  

De gasten
Hoeveel gasten nodigt u uit voor uw bruiloft?

Enkele nuttige tips:
- Check hoeveel  parking er is
- Check het aantal mensen dat kan worden ondergebracht in de ceremonie kamer
- Check het openbaar vervoer, enz.
- Check en reserveer de hotels in de buurt van de feestlocaties. Wellicht kunt u er een speciale prijs voor afspreken.

Reageer