De Antwerpse Kempen, een prachtige regio.

  • 01 May 2017
  • Leestijd: 6 min

De Antwerpse Kempen zijn een bloeiende regio vol natuur en dit op slechts enkelen minuten van de stad Antwerpen. Op zoek naar verfrissende ideeën? Een nieuwe invalshoek nodig? In de Antwerpse Kempen vindt u nog de ruimte om te denken. Midden in deze groene omgeving bent u tegelijkertijd aan het werk en er even tussenuit. Even pauzeren aan de rand van een meer, een korte middagwandeling door het bos, of een productpresentatie in de tuin: in de Antwerpse Kempen kan het allemaal.

In de Antwerpse Kempen vindt u vergaderlocaties, seminarieruimtes en opleidingscentra in een prachtige groene omgeving. Dit laat u toe om na uw seminarie lekker te relaxen. De Kempense natuur leent zich perfect voor teambuilding activiteiten en 'incentives'. Van jeepsafari tot schapen drijven en van abdijentocht tot vlottentocht, uw bedrijfsuitstap wordt een unieke belevenis.

De Antwerpse Kempen hebben een goede ligging in het noord-oosten van Vlaanderen en zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende grote steden. Vanuit Brussel, Antwerpen, Hasselt, Luik en Eindhoven bent u meteen in de Antwerpse Kempen, want op weg naar de Kempen hoeft u niet in kilometerslange files te staan. 

Waarom de Antwerpse Kempen?
De Antwerpse Kempen vormen de ideale regio voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Dit zijn de troeven:

  • Groene regio
  • Vlot bereikbaar
  • Rust en stilte: zen en business
  • Combinatie meeting en incentive
  • Divers aanbod 

Dit alles maakt van de Antwerpse Kempen de perfecte bestemming voor al uw vergaderingen, 'incentives' en teambuilding activiteiten! 

MeetingKempen
MeetingKempen is het officiele congresbureau voor de Antwerpse Kempen. MeetingKempen is een publiek privaat samenwerkingsverband tussen Toerisme Provincie Antwerpen en veertig Kempense MICE bedrijven. Het congresbureau geeft gratis advies over de verschillende vergader en 'incentive' mogelijkheden in de regio. MeetingKempen zorgt er voor dat u interessante offertes ontvangt van hotels, 'venues' en dienstverlenende bedrijven, rekening houdend met de vereisten van uw evenement. Meer informatie over de Antwerpse Kempen en het regionale congresbureau kunt u vinden op www.meetingkempen.be.

Reageer