DE 10 MOOISTE TERRASJES IN ANTWERPEN

  • 01 May 2017
  • Leestijd: 4 min
Zin in een koffie na het shoppen? Ga langs bij Coffeelabs, een hippe koffiebar in een zijstraat van de Meir. Op het dakterrasThe Next Level waan je je in het New Yorkse Soho. De bamboe planten en het valse gras onder je voeten maken het uiterst gezellig.
 
LOJOLA
Hier is het heerlijk vertoeven in een kleurrijke strandstoel nabij de Carolus Borromeus kerk. Je kan in dit sympathiek koffiehuisje terecht voor de overheerlijke koffie, maar de huisgemaakte  ice-tea is ook zeker het proberen waard.
 
DE BROERS VAN JULIENNE
Wie even aan alle drukte in de stad wil ontsnappen, moet een bezoekje brengen aan De Broers van Julienne. Op dit verdoken terrasje kan je ‘s middags genieten van heerlijk vegetarisch eten met biosapjes.
 
ZOMERBAR
Je hoeft niet altijd te reizen naar een exotisch oord om even tot rust te komen, deze bar heeft het allemaal: zand, strandstoelen, strooien dak hutjes, en cocktails. Voetjes in het zand en genieten maar.
 
MADEMOISELLE MOUSTACHE
Studenten kennen deze hotspot ongetwijfeld, de koffiebar ligt dan ook midden in de studentenbuurt op de Paardenmarkt. Een hip adres waar je ongegeneerd met een koffiesnor mag slurpen van je tas.
 
CAFE STORM
Dit café op het gelijkvloers van het MAS museum is absoluut één van de mooiste terrasjes in Antwerpen. Met uitzicht op het Het Eilandje en de jachthaven heeft Cafe Storm wel degelijk een terras with a view.
 
BARNINI
Een knus terrasje dat je al snel tot vaste klant zal omtoveren. Met haar mix van vintage meubeltjes is de huiselijke sfeer er verzekerd!
 
DE ZOMERFABRIEK
De campers en de plastieken stoeltjes van deze fabriek geven je dat nostalgische roadtrip gevoel. Een stop aan dit adres is dan ook een echte aanrader.
 
CAFE CAMINO
Op de vrijdagmarkt trekken deze terrasstoeltje in alle kleuren van de regenboog ongetwijfeld je aandacht. In dit klein maar fijn café kan je terecht voor een verrassend Aziatisch broodje. Je kan ook altijd een duik nemen in het uitnodigende plonsbadje.
 
PATINE
Onderuitzakken met een glas wijn in je hand kan je op het terras van Patine. Deze wijnbar in familiale sfeer vindt je aan het Musem van Schone Kunsten.

Reageer