Conventions in Oostende

  • 01 May 2017
  • Leestijd: 4 min

De organisatie van een meeting, congres, incentive, familiedag of corporate event kost tijd, energie en kennis. Behalve voor wie een beroep doet op de dienstverlening van de congresafdeling van Toerisme Oostende. Onze medewerkers laten u kennismaken met de mogelijkheden in de Stad aan Zee. Niemand kent het aanbod beter dan zij.

De congresafdeling van Toerisme Oostende vzw bestaat ondertussen 15 jaar. Vandaag is de afdeling uitgegroeid tot een volwaardig Convention bureau met een sterk team van vijf medewerkers. Met hun opgebouwde expertise bieden ze u een professionele en persoonlijke service.  


Congresstad met unieke venues
Oostende heeft alle troeven in huis om een uniek congres aan zee te organiseren. Combineer het congrescenter Kursaal Oostende met de ruime accommodatie op wandelafstand. Schakel daarbij de expertise van het Oostende Convention Bureau in en u heeft alle nodige ingrediënten voor een geslaagd congres. U kunt zich bezighouden met uw gasten, wij zorgen voor een vlekkeloze organisatie. 

Oostende heeft het grootste aanbod aan drie- en viersterrenhotels aan de kust. De vergaderzalen zijn up-to-date een genieten een onbetaalbare troef…zeezicht. 

Het Kursaal Oostende is één van de grootste en best uitgeruste congres- en concertzalen van België. Fort Napoleon is een rustieke locatie temidden van de duinen en uiterst geschikt voor een productlancering, teambuilding of familiedag. Als maritiem museumschip is de driemaster Mercator de ideale plek voor een receptie of walking dinner.

Inspirerende teambuildings en familiedagen
Het Oostende Convention Bureau biedt een ruime keuze aan inspirerende teambuildingactiviteiten. Het team helpt u op weg om de juiste verfrissende keuze te maken, afgestemd op uw budget en aantal deelnemers. Ook voor uw Familiedag zoeken zij de geschikte locatie, werken ze een boeiend programma op maat uit, bieden logistieke ondersteuning en zorgen ze voor de aanvragen van vergunningen bij de Stad Oostende. Plezier aan zee gegarandeerd voor heel het gezin! 

Reageer