Bedrijfsfeesten organiseren

  • 05 April 2017
  • Leestijd: 5 min

Wanneer u een bedrijfsfeest wilt (laten) organiseren, dan is de locatie voor het overgrote deel bepalend voor de sfeer. Uitstraling, sfeer en bereikbaarheid kunnen het evenement maken of breken. Naast de sfeer van de locatie is ook de ligging van groot belang evenals het beschikbare aantal parkeerplaatsen. Verder is het van belang om vooraf een aantal zaken in kaart te brengen zoals: het aantal bezoekers, soort evenement en of er wel of geen huiscateraar is. Sommige locaties hebben geen eigen cateraar, het is dan belangrijk om zelf een juiste cateraar te zoeken.

Van welke soorten locaties kunt u gebruik maken?
- Externe feestlocaties binnen
Bij deze locaties bedoelen wij; discotheek, hotel, herenhuis, landgoed, kasteel, strandpaviljoen, monumentale locatie, industriële locaties en meer.

- Externe feestlocaties in de buitenlucht
Bij mooi weer is het natuurlijk fantastisch om het evenement in de buitenlucht te laten plaatsvinden. Door het plaatsen van tenten bent u bij regen verzekerd van een droge schuilplek.

- Mobiele feestlocaties
Partyschepen, treinen, zeilschepen, salonboten en zelfs trams kunnen een prima onderkomen zijn voor uw bedrijfsfeest. Doordat je beweegt zie je veel om je heen gebeuren wat zorgt voor een extra bijzonder tintje aan je evenement.

- Interne feestlocaties
Hier kunt u denken aan de locaties die u zelf bij uw bedrijf beschikbaar heeft zoals bijvoorbeeld: Kantine, restaurant, opslagruimte, loods, bedrijfshal, parkeergarage, parkeerplaats buiten of een vergaderzaal.

Hieronder staat een overzicht van mobiele locaties die uitermate geschikt zijn als feestlocatie voor uw bedrijfsfeest.

 

Evenementen op het spoor: Het Trammuseum Brussel

Uw evenement aan de kust: Oceandiva

Een restaurant aan boord: Pure-Liner

Een bedrijfsfeest op het water: Aquamuse

Reageer