Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel De Keverberg

  • Limburg
  • Kessel
Kasteelhof 4, Kessel, Nederland
5 - 200 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kasteel De Keverberg

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Elk droomhuwelijk verdient een droomlocatie en dat is Kasteel de Keverberg. Gelegen in het pittoreske Kessel, op een metershoge heuvel is een oude ruïne herbouwd tot een uniek Kasteel.

Een combinatie van oude historie vermengd met hedendaagse architectuur. Waar authenticiteit en oorsprong behouden is. Vanuit de trouwzaal heb je een adembenemend uitzicht over de Maas en de uitgestrekte weilanden. Kasteel de Keverberg heeft 6 verschillende zalen, met elk een eigen identiteit. Zo gaan we van romantisch chic naar old fashioned met een vleugje hip en alles wat daar tussen in ligt. Jullie trouwen in de romantische Van Merwijckzaal. Snijden de bruidstaart aan op het terras, maken foto's in de stijlvol aangelegde tuin en dansen op de Binnenplaats onder de sterrenhemel, want deze ruimte is voorzien van een glazen dak.

Mocht je in de prachtige tuin willen trouwen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Jullie wandelen samen naar de trouwplek. Jullie kijken elkaar verliefd aan en geven het ja-woord met het romantische kasteel op de achtergrond en een betoverend uitzicht over het Maasdal.

Je kunt bij ons terecht voor een geheel verzorgde bruiloft. Van bruidsboeket tot diner, en van trouwauto tot romantische overnachting bij onze buren. Samen met onze cateringpartners zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Kasteel De Keverberg is gelegen in het Noord Limburgse Kessel. Gunstig gelegen aan het kruispunt van de N273 en de N277. Je rijdt vanaf dit kruispunt bij het tankstation het dorp in. Via de Baarloseweg ga je richting de parkeerplaats (bij Camping Gravenhof). Kessel is gunstig gelegen met zeer makkelijke snelwegverbindingen: op 15 minuten afstand van Roermond (A73) en Venlo (A67), op 45 minuten van Eindhoven (A67) en op 60 minuten van Maastricht (A2), Nijmegen (A73), Duisburg en Düsseldorf (A61).

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
BinnenplaatsJa150175100175
van KesselzaalNee144550
van KeverbergzaalJa3040
ZusterskapJa4060806080
van MerwijckzaalJa203520

Parkeren in de buurt van deze locatie

Rondom het kasteel zijn voldoende gratis parkeergelegenheden.

Contact

Kasteelhof 4, Kessel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kasteelhof 4, Kessel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!