Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Kasteel De Keverberg

  • Limburg
  • Kessel
Kasteelhof 4, Kessel, Nederland
5 - 200 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Kasteel De Keverberg

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Kasteel de Keverberg is het modernste Kasteel van Nederland. De combinatie van de eeuwenoude ruïne én eigentijdse gemakken maakt van Kasteel De Keverberg één van de meest bijzondere event- en vergaderlocaties van Limburg. De kabbelende Maas en omliggende tuinen, de perfect uitgeruste ruimtes en aantrekkelijke arrangementen maken van uw meeting, event of vergadering absoluut een succes!

Aan de oever van de Maas doemt Kasteel de Keverberg op. Overdag gekenmerkt door de imposante mergelstenen ringmuur, 's avonds door de adembenemende verlichting. Kasteel De Keverberg is zonder twijfel het belangrijkste cultuurhistorische gebouw voor de gemeente Peel en Maas en de wijde omgeving. Dit duizendjarige rijksmonument heeft door haar unieke ligging en bijzondere bewoners het ontstaan en de ontwikkeling van de gehele regio Noord-Limburg mede bepaald. De ligging in het hart van het dorp én aan de Maas zorgt in combinatie met de eigentijdse herbouw voor een uitzonderlijke ambiance.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Kasteel De Keverberg is gelegen in het Noord Limburgse Kessel. Gunstig gelegen aan het kruispunt van de N273 en de N277. Je rijdt vanaf dit kruispunt bij het tankstation het dorp in. Via de Baarloseweg ga je richting de parkeerplaats (bij Camping Gravenhof). Kessel is gunstig gelegen met zeer makkelijke snelwegverbindingen: op 15 minuten afstand van Roermond (A73) en Venlo (A67), op 45 minuten van Eindhoven (A67) en op 60 minuten van Maastricht (A2), Nijmegen (A73), Duisburg en Düsseldorf (A61).

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
BinnenplaatsJa150175100175
van KesselzaalNee144550
van KeverbergzaalJa3040
ZusterskapJa4060806080
van MerwijckzaalJa203520

Parkeren in de buurt van deze locatie

Rondom het kasteel zijn voldoende gratis parkeergelegenheden.

Contact

Kasteelhof 4, Kessel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Kasteelhof 4, Kessel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer