Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Golfbaan Hitland

  • Zuid-Holland
  • Nieuwerkerk aan den IJssel
Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
1 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Golfbaan Hitland

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Teambuilding / vergaderbreaks / Feesten
Vanwege de gunstige ligging is uw vergadering gemakkelijk te combineren met een lunch, diner, rondje golf of golfclinic voor uw gasten. Naast uw vergadering kunt u te allen tijde informatie over deze combinatiemogelijkheden opvragen. Op deze manier kan de vergadering naar wens worden ingericht en gecombineerd.

Golfclinic
Voor de beginnende golfer worden er golfclinics georganiseerd door de pro’s van Golfschool Hitland. Op deze manier kunnen beginnende golfers de basisfacetten van het golfen onder de knie krijgen.

Afhankelijk van uw wensen kan de clinic worden uitgebreid met een wedstrijdelement of met het lopen van de par-3 baan. Deze 9 holes baan is speciaal voor de beginnende golfer ontworpen, maar biedt ook aan de ervaren golfer mogelijkheid om het korte spel te oefenen. Een golfclinic kan voor zowel groepen als bedrijven worden georganiseerd en is een uitstekende manier om een gezellige dag te beleven met uw team.

Nachtgolf
Wilt u eens iets nieuws ervaren? Speel dan een golfwedstrijd in het donker. Nachtgolf is over het algemeen een ervaring die een onuitwisbare indruk achterlaat. Tijdens het golfen wordt u voorzien van een hapje en drankje in de baan. Een leuk event voor als uw bedrijf iets te vieren heeft of als u iets bijzonders wilt organiseren. Het algemene tarief is inclusief een dagschotel, maar u kunt het nachtgolfen uitbreiden en samenstellen zoals u wilt, bijvoorbeeld met een clinic vooraf of een dinerbuffet. Restaurant Hit eten & drinken informeert u graag over de mogelijkheden.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

De vergaderzalen van Hitland zijn gecreëerd in het Golfhuis van Golfbaan Hitland. Golfbaan Hitland is gelegen in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam en is via meerdere routes bereikbaar.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zwaluwzaalja344065346534-
IJsvogelja-1420--20-
Restaurantja----25090250

Parkeren in de buurt van deze locatie

Golfbaan Hitland beschikt over een grote eigen parkeerplaats met gratis (en voldoende) parkeermogelijkheid.

Contact

Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer