Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Golfbaan Hitland

  • Zuid-Holland
  • Nieuwerkerk aan den IJssel
Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
1 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Golfbaan Hitland

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Vergaderen in een landelijke omgeving: slechts een kwartier buiten het centrum van Rotterdam kunt u in alle rust vergaderen, lunchen of dineren en een balletje slaan op de driving range bij Golfbaan Hitland. Hitland beschikt over twee vergaderzalen die beide een schitterend uitzicht bieden op de Golfbaan en Recreatiegebied Hitland: de Zwaluwzaal en de IJsvogelzaal. Gelegen in dit mooie gebied stralen de onlangs gerenoveerde vergaderzalen rust en ruimte uit. De vergaderzalen van Golfbaan Hitland zijn uitermate geschikt voor het geven van trainingen, cursussen, recepties, workshops en vergaderingen. De vergaderzalen zijn alle dagen per week te huur, inclusief het weekend.

Door de beschikbare traplift zijn de zalen toegankelijk voor minder validen. In beide zalen is een pantry aanwezig met een koffieautomaat en koelkast met gekoelde dranken die genuttigd kunnen worden. Tevens kan Restaurant Hit eten & drinken u van diverse hapjes en drankjes voorzien indien dit gewenst is. In beide zalen zijn de volgende audiovisuele middelen aanwezig: een flip-over met schrijfblok en stiften, draadloos internet (gratis) en een beamer.

Vanwege de gunstige ligging is uw vergadering gemakkelijk te combineren met een lunch, diner, rondje golf of golfclinic voor uw gasten. Naast uw vergadering kunt u te allen tijde informatie over deze combinatiemogelijkheden opvragen bij Restaurant Hit eten & drinken. Op deze manier kan de vergadering naar wens worden ingericht en gecombineerd.

Ook is onze locatie geschikt als trouw- of feestlocatie! Restaurant Hit eten & drinken verzorgt uw bruidsfeest tot in de puntjes. Binnen biedt het restaurant ruimte aan 250 gasten, op het terras met uitzicht op Hole 18 aan 130 gasten. 

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

De vergaderzalen van Hitland zijn gecreëerd in het Golfhuis van Golfbaan Hitland. Golfbaan Hitland is gelegen in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam en is via meerdere routes bereikbaar.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zwaluwzaalja344065346534-
IJsvogelja-1420--20-
Restaurantja----25090250

Parkeren in de buurt van deze locatie

Golfbaan Hitland beschikt over een grote eigen parkeerplaats met gratis (en voldoende) parkeermogelijkheid.

Contact

Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Blaardorpseweg 1, 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland
Toon mij het telefoonnummer