Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

De Slaapfabriek

  • Gelderland
  • Teuge
De Zanden 47, 7395 PA Teuge, Nederland
12 - 24 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

De Slaapfabriek

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Een vergaderlocatie exclusief voor uw gezelschap. Geen andere gasten, alleen uw eigen groep. Een “private” hotel, waar u na het vergaderen blijft overnachten. Deze unieke locatie beschikt over 12 eigentijdse design hotelkamers en een grote vergaderruimte met loungehoek en keuken. De glazen pui zorgt voor veel daglicht. Binnen loopt naadloos over in buiten, waar een heerlijk terras tot uw beschikking staat.

INSPIREREND VERGADEREN IN DE HUISKAMER
De sfeer is informeel en ontspannen. Vergaderen in de huiskamer op professionele wijze. Hier bepaalt u het ritme, hier zwaait uw groep de scepter. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Marjo zorgt voor versgebakken koekjes en een fijne lunch en diner. Maar een kopje koffie zet u lekker zelf. Net als thuis. En gewoon omdat u hier zelf bepaalt wanneer u zin heeft in koffie en ….. versgezet nu eenmaal het lekkerst is. Als u in het kader van teambuilding of training zelf voor catering wilt zorgen, kan dat natuurlijk ook. Deze inspirerende vergaderlocatie is ook te huur als luxe groepsaccommodatie.

AUTO OF PRIVÉ JET?
Komt u met de auto? Die kan voor de deur geparkeerd worden. Net als uw privé jet trouwens (nou ja, niet helemaal voor de deur..). Het locale vliegveld ligt op steenworp afstand en biedt, ook wanneer u niet met uw eigen jet arriveert, de mogelijkheid om een leuke rondvlucht te maken. Stijlvol vergaderen en overnachten op de Veluwe? Beleef het zelf!

Locatie

Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Vanaf DE SLAAPFABRIEK bestaat de mogelijkheid tot het maken van lange wandelingen, fietstochten en/of rondvluchten. In de directe omgeving bevindt zich een natuurlijke recreatieplas Bussloo met een sauna en beautycentrum en volop zwemmogelijkheden. Op zeer korte afstand zijn er diverse locaties om heerlijk te golfen, bijvoorbeeld op de Scherpenbergh, in Brummen of Bussloo…

Daarnaast biedt natuurlijk, bij mooi weer, ook de tuin van DE SLAAPFABRIEK volop de mogelijkheid tot ontspanning. Kortom een ideale plek om heerlijk uit te rusten en even weg te zijn van alle drukte en hectiek…

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
de slaapfabriekja16----24-

Parkeren in de buurt van deze locatie

gratis

Contact

De Zanden 47, 7395 PA Teuge, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Zanden 47, 7395 PA Teuge, Nederland
Toon mij het telefoonnummer