Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Brasserie De Boerderij

  • Gelderland
  • Arnhem
Parkweg 2, 6815DJ, Arnhem
0 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Brasserie De Boerderij

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Vergaderen in Arnhem
Net buiten het centrum van Arnhem en midden in de natuur vindt u Brasserie De Boerderij. Al jarenlang wordt dit door veel van onze zakelijke klanten gekenmerkt als dé plek om in alle rust bijeen te komen voor een vergadering, workshop of training. Uit onderzoek is gebleken dat een informatieve bijeenkomst effectiever is als deze buiten uw eigen werkomgeving plaatsvindt. De gasten worden niet afgeleid door hun vertrouwde werkomgeving, maar worden geïnspireerd door de prachtige natuur die zich rondom Brasserie de Boerderij bevindt.

Tijdens een bijeenkomst zorgen wij voor een compleet verzorgde dag. Indien u dit wenselijk vindt verzorgen wij een heerlijke lunch, borrel en/of diner. Voor een vergadering zijn de gebruikelijke voorzieningen als beamer, projectiescherm, flipover en wifi aanwezig. Met onze ervaring, professionaliteit en gastvrijheid is uw bijeenkomst altijd goed verzorgd.

Tijdens het vergaderen heerlijk genieten van de natuur
Niets is zo verfrissend als een heerlijke wandeling tijdens of na een vergadering. Park Sonsbeek biedt hiervoor de perfecte mogelijkheid. Ons restaurant is centraal gelegen in het park en u stapt direct van het terras de natuur in. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld een ‘walking meeting’ organiseren, waarbij u tijdens een ontspannen wandeling het grootste gedeelte van de geplande vergadering doorspreekt. Veel van onze zakelijke klanten maken gebruik van deze techniek en laten weten dit een erg prettige manier van werken te vinden. Wellicht is dit dus ook een mogelijkheid voor uw organisatie.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Voor partijen, huwelijksfeesten, receptie, werkoverleg, lunch of diner is dit de ideale locatie. Ook op Zondag op afspraak geopend. De ligging van Brasserie De Boerderij is namelijk perfect: dicht bij het centrum, én een optimale bereikbaarheid via de A12 en de A50. Er is bovendien volop gratis parkeergelegenheid

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Boerderij exclusiefja----180160160
Vijverzaalja-1525-903090
Voorkamerja-------

Parkeren in de buurt van deze locatie

De ligging van Brasserie De Boerderij is namelijk perfect: dicht bij het centrum, én een optimale bereikbaarheid via de A12 en de A50. Er is bovendien volop gratis parkeergelegenheid

Contact

Parkweg 2, 6815DJ, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Parkweg 2, 6815DJ, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer