Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Brasserie De Boerderij

  • Gelderland
  • Arnhem
Parkweg 2, 6815DJ, Arnhem
0 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Brasserie De Boerderij

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Feesten en Partijen
Wie iets bijzonders te vieren heeft en op zoek is naar een locatie met veel mogelijkheden kiest voor Brasserrie de Boerderij. Een bedrijfsfeest, evenment of jubileum. Brasserie de Boerderij is u graag van dienst! Dankzij de veelzijdigheid van locatie kunnen wij voor vrijwel iedere gelegenheid omze locatie geschikt maken.

Een sfeervolle receptie op een zonnig terras of een spetterend feest in de Vijverzaal van de Brasserie? Een geserveerd diner in het restaurant of misschien een trendy loungefeest in onze stijvolle loungeruimte. Bij Brasserie de Boerderij kan het wel. Wij staan voor service, gastvrijheid en kwaliteit op topniveau en zetten altijd een stap extra, daar waar andere locaties stoppen, hier merkt u als gast het verschil.

Omdat geen enkel feest hetzelfde is, nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw feesten & partijen precies volgens jouw wensen en tot in de puntjes wordt geregeld.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Voor partijen, huwelijksfeesten, receptie, werkoverleg, lunch of diner is dit de ideale locatie. Ook op Zondag op afspraak geopend. De ligging van Brasserie De Boerderij is namelijk perfect: dicht bij het centrum, én een optimale bereikbaarheid via de A12 en de A50. Er is bovendien volop gratis parkeergelegenheid

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
De Boerderij exclusiefja----180160160
Vijverzaalja-1525-903090
Voorkamerja-------

Parkeren in de buurt van deze locatie

De ligging van Brasserie De Boerderij is namelijk perfect: dicht bij het centrum, én een optimale bereikbaarheid via de A12 en de A50. Er is bovendien volop gratis parkeergelegenheid

Contact

Parkweg 2, 6815DJ, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Parkweg 2, 6815DJ, Arnhem
Toon mij het telefoonnummer