Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

The Basket Utrecht

  • Utrecht
  • Utrecht
  • Utrecht-Binnenstad
Genevelaan 8, 3584CC, Utrecht
0 - 250 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

The Basket Utrecht

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Grand Café The Basket kunt u vinden in het hartje van Universiteitscentrum De Uithof te Utrecht. The Basket is geopend voor koffie, lunch en diner, en tevens een populaire locatie voor groepsdiners en gezellige borrels. The Basket is geopend van maandag t/m vrijdag en is in het weekend exclusief af te huren voor feesten, evenementen en andere bijeenkomsten.

Het pand van The Basket is ontworpen door NL Architects uit Amsterdam en heeft de Rietveldprijs en AM NAI prijs voor jonge architecten gewonnen. Binnen wordt een unieke sfeer gecreëerd door de combinatie in het interieur van een strak design met de warmte van hout.

Wij bieden een gezellig en informeel Grand Café met een persoonlijke benadering. De enthousiaste keukenbrigade van The Basket, onder leiding van Chef Niels Verbaten, maakt vol passie alle gerechten voor je klaar. Van de beroemde burgers tot een sappige steak of een frisse maaltijdsalade, een lunch of diner bij The Basket is altijd een feestje! Wij werken met vaste leveranciers en de kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel. Een snelle lunch of een uitgebreid diner? Onze collega’s zorgen ervoor dat u tevreden en met zin in de volgende keer afsluit...... maar het beste kun je dat natuurlijk zelf ervaren!

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
The Basket Utrecht is gelegen in een unieke locatie in het hartje van Universiteitscentrum De Uithof te Utrecht.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Restaurantja60-120--120250

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het gehele Uithofterrein geldt betaald parkeren tot 18.00 uur. Na 18.00 uur en in het weekend kunt u gratis parkeren op het Uithofterrein.

Contact

Genevelaan 8, 3584CC, Utrecht
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Genevelaan 8, 3584CC, Utrecht
Toon mij het telefoonnummer