Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Resort Land & Zee

  • Zeeland
  • Scharendijke
Rampweg 28, 4326 LK, Scharendijke
2 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Resort Land & Zee

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst bij Resort Land & Zee bent u verzekerd van de volgende onderscheidende voordelen; goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid, moderne opzet, gastgerichte service, super snelle gratis wifi en een uiterst vriendelijke prijsstelling. De vergaderzaal kenmerkt zich door lichte kleuren, veel lichtinval door de ramen welke van de vloer tot aan het plafond reiken. Een fabuleus uitzicht over de in ere herstelde zeearm “de Graevelinge”, ‘t prikkelt en stimuleert mensen tot anders denken.

Meerdaagse Arrangementen:
Tijdens een meerdaags verblijf wordt er overnacht in de compleet nieuw ingerichte hotelkamers, welke een fraai uitzicht bieden over water en duinen. Een break …..,100 meter lopen en u bent op het strand.

Restaurant “Zeeuws Verlangen” verzorgt een royaal ontbijt, een uitgebreide lunch en een culinair 3-gangen diner (bereid met Zeeuwse dagverse producten). ‘s Avonds gezellig met collega’s informeel genieten aan de sfeervolle hotelbar of op het buitenterras aan het water. U wilt een zakelijk arrangement combineren met het strand en wij liggen aan de rand!

's Morgens vergaderen en 's middags na de lunch iets cultureels, actiefs of creatiefs op het natuurterrein van Resort Land & Zee of op het nabije strand?  Wij regelen alles, tot in de puntjes, voor u!

Locatie

Aan het water
Landelijk
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer

Direct onder de duinen van Renesse ligt het moderne en gastvrije Resort Land & Zee. Aan de voet van de Brouwersdam met het Noordzeestrand op±150m en het Grevelingenmeer op ±250m afstand.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal Noordzeeja40308036754550
Zaal de Grevelingenja26244524406580
Zaal Noordzee / Grevelingenja665412560115110130

Parkeren in de buurt van deze locatie

We beschikken over ruime en tevens kosteloze parkeergelegenheid direct gelegen aan het Resort.

Contact

Rampweg 28, 4326 LK, Scharendijke
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rampweg 28, 4326 LK, Scharendijke
Toon mij het telefoonnummer