Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Oranjerie Hydepark

  • Utrecht
  • Doorn
Hydeparklaan 10, 3941 ZJ Doorn, Nederland
5 - 150 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Oranjerie Hydepark

Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Live muziek
Fotoreportage
Ja-woord geven

Of het nu gaat om een klantendag, netwerkevent of relatiebijeenkomst; Oranjerie Hydepark is een inspirerende locatie voor je evenement. Het negentiende-eeuwse rijksmonument is geschikt voor groepen tot 100 personen. Je hebt er de beschikking over twee grotere ruimtes en drie kleinere zalen. Bij mooi weer kun je heerlijk ontspannen op ons chique terras met uitzicht over het landgoed.

Prachtlocatie met luxe salons
Vanaf de statige oprijlaan zie je de oranjerie met zijn fraaie koepels, hoge boogramen en sierlijke balustrades al liggen. De grote deuren zwaaien open en je wordt hartelijk welkom geheten. Even later sta je in één van de luxe salons die zijn ingericht met warme en natuurlijke materialen. Vanuit één van de sfeervolle zitjes kijk je uit op de fontein in de parkvijver. De bediening gaat rond met heerlijke hapjes en drankjes. Dit wordt een prachtige dag!

Uitstekende catering en inspirerende activiteiten
Natuurlijk ontbreekt het jou en je gasten aan niets. Van koffie met heerlijke petit fours tot uitstekende wijnen met bijpassende hapjes; onze koks zorgen voor een foodbeleving op topniveau. Een aansluitend walking diner, dinerbuffet of een chique uitgeserveerd diner is uiteraard mogelijk. Met een breed scala aan activiteiten, workshops en entertainment zorgen we dat jij en je gasten een onvergetelijke dag beleven. We inspireren je graag met voorbeelden en denken mee over de perfecte invulling van je evenement.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Oranjerie Hydepark is vanuit elke locatie in Nederland snel en goed bereikbaar. De locatie ligt op enkele minuten rijden van de A12.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
PalmenkasJa100
OranjekasJa
Vergaderzaal 1Ja10
Vergaderzaal 2Ja12
Vergaderzaal 3Ja12

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het terrein is ruime, gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten. Er zijn laadpalen voor elektrische auto's.

Contact

Hydeparklaan 10, 3941 ZJ Doorn, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hydeparklaan 10, 3941 ZJ Doorn, Nederland
Toon mij het telefoonnummer