Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Nederlands Openluchtmuseum

 • Gelderland
 • Arnhem
Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem, Nederland
16 - 375 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Nederlands Openluchtmuseum

Nachtvergunning
Live muziek
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Het Nederlands Openluchtmuseum is dé evenementenlocatie waarmee je geschiedenis maakt. Het best bezochte museum van Nederland buiten Amsterdam brengt de geschiedenis dichterbij dan ooit! In het 44 hectare grote park organiseer je jouw ideale in- en outdoor event. De grote variatie aan authentieke locaties zorgt ervoor dat uw congres, vergadering, feest of bedrijfsfamiliedag geschiedenis schrijft! Het museum is goed te bereiken via de aanrijroutes A50, A15 en A12 waardoor het de perfecte locatie is voor een landelijk event!

Loods Goes
Is de nieuwste aanwinst in het Nederlands Openluchtmuseum. De authentieke loods uit Goes heeft de afgelopen maanden een complete metamorfose ondergaan. De ruimte ademt de geschiedenis van industriële ambachten, maar ook de sfeer van de huidige tijd. De hoge houten nok, de grote zwartmetalen ramen en betonnen gietvloer zorgen voor een indrukwekkend welkom. Loods Goes biedt mogelijkheden tot 250 zitplaatsen of 450 staplaatsen en beschikt over een inpandig café.

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is het grootste museum buiten de Randstad met jaarlijks ruim 550.000 bezoekers. Het vangt de geschiedenis van Nederland door de bezoeker mee te nemen binnen 44 hectare langs authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Verspreid door het museumpark liggen diverse locaties die geschikt zijn voor meetings of (feestelijke) bijeenkomsten.

Het Openluchtmuseum biedt:

 • Grote variëteit in authentieke locaties
 • Historisch decor
 • Capaciteit tot 12.000 gasten
 • Compleet overzicht van de Nederlandse geschiedenis
 • Externe catering in overleg mogelijk
 • Exclusiviteit mogelijk
 • Canon - Het entreegebouw is geschikt voor groepen tot 300 personen. In de canongebouwkamer en in het auditorium hangt de nieuwste apparatuur voor een perfecte presentatie. Het Canon Café is de centrale ontmoetingsplek van het museum en kan na sluitingstijd exclusief verhuurd worden. Maar het absolute paradepaardje van het Canongebouw is de koepel. Omgeven door tien enorme 'filmsets' zie je, hoor je en voel je 'Het verhaal van Nederland'. De koepel is geschikt voor presentaties, borrels en diners.
 • Kasteelboerderij - De monumentale kasteelboerderij biedt plaats aan 375 gasten en is de ideale locatie voor een knallend personeels- of bedrijfsfeest. Op het aangrenzende terras kunt u genieten van het park bij avondlicht.
 • Het Hoge Noorden -  de grote vlaktes in het Hoge Noorden met uitzicht over de landerijen zorgen voor een buitengewone locatie met uiteenlopende mogelijkheden. Ideaal voor foodfestivals en grote bedrijfsfeesten.
 • Hanekamp - De authentieke Zwolse herberg waar je overdag terecht kunt voor heerlijke pannenkoeken en luxe belegde broodjes, is in de avond beschikbaar voor bruiloften, diner of een gezellige feestavond.
 • Tante Stien - In de Jordanese kroeg van tante Stien is een bedrijfsborrel een bijzondere gebeurtenis. 
 • Fairtrade café Krommenie Die heerlijke geur van koffie waar je iedere ochtend zo blij van kunt worden? Die vind je in Fairtrade café Krommenie de hele dag. De Zaanse uitstraling van buiten, samen met het moderne interieur binnen, geven deze locatie net dat beetje extra tijdens een bijeenkomst. De locatie is perfect voor zowel een vergadering, verjaardag, receptie of borrel en is geschikt voor ongeveer 60 personen.
 • Café Budel is dé plek waar je heen wilt voor wat uurtjes gezelligheid. Mannen, vrouwen, kinderen; iedereen zal zich thuis voelen in dit knusse café. Drink een biertje, doe oud-Hollandse caféspelletjes en neem de tijd om met iedereen even bij te kletsen. Precies zoals dat vroeger ook de bedoeling was. Budel is uiterst geschikt voor een receptie, borrel of verjaardag.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Het Nederlands Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij de A12/knooppunt Waterberg (afrit 26).
Volg vanaf alle omringende (snel)wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo).

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het Openluchtmuseum beschikt over een groot parkeerterrein, waar u tegen vergoeding kunt parkeren.

Contact

Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem, Nederland
Toon mij het telefoonnummer