Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

LantarenVenster

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Feijenoord
Otto Reuchlinweg 996, 3072MD, Rotterdam
20 - 500 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

LantarenVenster

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

LantarenVenster is dé locatie voor een succesvol evenement. LantarenVenster is gevestigd in een prachtig licht en ruimtelijk gebouw, gelegen op een unieke locatie aan het water op de Wilhelminapier in Rotterdam. De ruimtes van LantarenVenster zijn geschikt voor uiteenlopende activiteiten zoals congressen, diners, presentaties, uitreikingen, concerten, filmvoorstellingen en radio- & televisie-uitzendingen.

LantarenVenster beschikt over een multifunctionele zaal, vijf filmzalen en een foyer. De perfecte locatie voor evenementen tussen de 20 en 500 personen . Laat je gasten de moderne en sfeervolle beleving van het pand ervaren in een typisch en uniek Rotterdamse omgeving. We denken graag met je mee bij het organiseren van uw evenement; met catering op maat en technische kwaliteit.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
LantarenVenster is gevestigd op de Kop van Zuid, Wilhelminapier, in Rotterdam. Gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als metro, tram, bus en watertaxi.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal 1ja--300-450250-
Filmzaal 2nee--99----
Filmzaal 3nee--127----
Filmzaal 4nee--91----
Filmzaal 5nee--127----
Filmzaal 6nee--91----
Foyerja----500--

Parkeren in de buurt van deze locatie

LantarenVenster is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Rotterdam Centraal bent u na vier metro haltes reizen bij halte Wilhelminaplein. Tevens zijn we met de tram goed bereikbaar. Vanaf halte Wilhelminaplein is het enkele minuten lopen naar LantarenVenster. Ook zijn er zijn diverse parkeermogelijkheden rondom LantarenVenster. Zo kun je betaald parkeren op straat of in één van de parkeergarages. Op loopafstand van LantarenVenster vind je Q-Park De Rotterdam en Q-Park Boston & Seattle. Voor beide parkeergarages is het mogelijk om uitrijkaarten op bestelling te verzorgen tegen een gereduceerd tarief.

Contact

Otto Reuchlinweg 996, 3072MD, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Otto Reuchlinweg 996, 3072MD, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer